{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 10 oktober 2019

Terugblik op donderdag: Sint Jacobsschelpen

Terugblik op donderdag: Sint Jacobsschelpen


In 2016 gaf ik samen met m'n schoonzus een speciaal cadeau aan iemand die het verdiende, m'n schoonzus betaalde het garen en ik haakte het cadeau.
In de titel las je het al: de Sint Jacobsschelpen-sjaal.
Die sjaal begint zo:


Nadat ik zo'n 900 meter had gehaakt was dit het resultaat:


Dit is hoe zo'n schelp er in het echt uitziet:


Nou ja, hier zitten dat wel wat extra "accessoires" uit de zee op 😉
De blog die ik er toen overschreef, met veel meer foto's, vind je hier.
Ik vond het een heel fijn patroon en ik heb voor mezelf nog een hele mooie bol Unikat staan. Toch twijfel ik, er zijn zoveel mooie patronen! Ook leuk om een andere te maken.
Heb je een tip voor me? 

Ik ben benieuwd naar waar Marjan en Celine op terugblikken.

Als je de "terugblik op donderdag" ook een leuk thema vindt om aan mee te doen, laat het dan weten. Ik plaats graag een linkje!


Fijne dag!




Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

  1. Het is en blijft een mooie omslagsjaal. Inmiddels vast al vaak met veel plezier gedragen door de ontvanger. Ik las de herinnering nog even terug en mijn reactie. Zag nu dat de haaientand een schelp was :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een vriendin van me heeft al verschillende sjaals met dit patroon gehaakt. Ze vindt het een lekker patroon waarbij ze niet supergeconcentreerd hoeft te zijn.
    Dat is natuurlijk een heerlijke manier om te haken, maar nu ik je een poosje volg, denk ik dat je misschien meer plezier haalt uit een nieuw patroon? Ik zou zo snel niet weten welk patroon, maar je hebt vast nog wel iets op je to-do-lijstje staan?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Misschien haal je uiteindelijk meer voldoening als je een nieuw patroon uitprobeert. Al blijft dit een prachtig patroon. En een ontspannen patroon is zaaaaalig werken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi patroon met die schelpen, lekker ontspannen om te maken, alhoewel een nieuw patroon ook altijd een uitdaging is vind ikzelf en op het web heb je keuze genoeg!!

    BeantwoordenVerwijderen