{ 'anonymize_ip': true }

Workshop

Workshops

In 2012 begonnen De Breimeisjes in samenwerking met Katrein met het geven van workshops haken en breien. Wegens succes is er nu nog steeds eens per vier weken een handwerkavond! Sinds september 2016 in de mooie woonwinkel Sterk & sVeer, Grootzand 48 te Sneek.Tijdens deze handwerkavonden maak je kennis met diverse haak- en of breitechnieken. De Breimeisjes zorgen iedere keer voor wat leuke patronen en ideetjes en er is materiaal aanwezig. Ook kun je natuurlijk je eigen haak- of breiwerk meenemen!
Als je beginner bent, dan helpen we je graag op weg. Ben je al ervaren, dan vind je tijdens deze avonden nieuwe ideeën.


Kosten: € 8,50. Dit is inclusief thee met wat lekkers. De eerste keer krijg je een snelhechter met basisinformatie over haken en breien en natuurlijk iedere keer wat patronen! Ook met je vragen op haak- en breigebied kan je terecht bij De Breimeisjes.

Hoe lang: we breien/haken 2 uurtjes.

Update: Momenteel is er de handwerkavond tijdelijk in een iets andere vorm actief en haken we op een andere locatie. Op de blog lees je regelmatig over de activiteiten. Wil je meer weten en een keer aanhaken?

Mail naar Akkelien Smink, debreimeisjes@gmail.com

We kunnen ook een speciale workshop regelen voor bijvoorbeeld een groepje vriendinnen. Heb je belangstelling en een groepje van 5 tot 8 personen? Dan ontvangen we ook graag een berichtje!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

1 opmerking: