{ 'anonymize_ip': true }

Mini geluk

Mini geluk
Het begon met een "kindje", mijn eerste mini gelukspoppetje:  


Ander garen inspireerde tot nog veel meer mini gelukspoppetjes:Inmiddels heb ik het patroon uitgeschreven en laten testen, opmerkingen ter harte genomen en weer aanpassingen en verbeteringen in het patroon aangebracht.


Tot nog toe gaf ik mijn patronen gratis weg. Nu wil ik het eens anders doen en direct ook iets extra's en daarom is de prijs van dit patroon € 1,50*. 
Van dit bedrag gaat € 0,50 naar een goed doel. Op dit moment is dat Kika. Breimeisjes-vriendin Lydia gaat namelijk schaatsen voor Kika en heeft sponsorgeld nodig.


Het zou leuk zijn om op deze manier bij te dragen aan een prachtig doel.

* De prijs van € 1,50 is voor het patroon in pdf-vorm. Wil je een geprint exemplaar per post ontvangen dan komen er nog print- en verzendkosten bij.

Heb je belangstelling voor het patroon, dan mag je € 1,50 overmaken op rekeningnummer
(IBAN-nummer): NL12 INGB 0799 5288 03 t.n.v. A.L. Smink te Sneek, onder vermelding van "mini geluk". (Maak voor een geprint exemplaar € 3,50 over). Stuur ook een mail met je naam en rekeningnummer (en eventueel je adres) naar debreimeisjes@gmail.com. Als het bij mij op de rekening staat, stuur ik zo snel mogelijk het patroon naar je op!Rasta-meisjeMet een strikje op de rug wordt het een engeltje!

Juli 2015: Een Fries paartje,  een variatie op het patroon en eentje met a touch of Britain. Ik haak ze nog steeds graag en bedenk steeds weer nieuwe versies! Die variaties staan overigens niet in het patroon. Wil je wel zo'n poppetje, maar liever niet zelf haken? Ook dan mag je mailen!Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

2 opmerkingen: