{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 30 oktober 2019

Mijn Rozeta (3)

Mijn Rozeta (3)


Zover was ik vorige week:



De toeren worden steeds langer en iedere week komen er wat minder toeren bij. Deze week 9 toeren. Ik heb geprobeerd na elke toer een foto te maken, maar volgens mij is het toch een keer misgegaan. Een niet helemaal compleet overzicht van de toeren zit in deze collage:



Zelf had ik besloten steeds 4 toeren per kleur te haken en dat komt precies uit! Dat wist ik toen nog niet. De laatste toer van deze week is een toer in de "loodkleur", bij mij de Black Onyx van Stonewashed.



Is het foutloos? Zeker niet! O, o, ik kwam heel vaak een foutje in de vorige toer tegen! Dat ik in plaats van 2 stokjes in één steek, 2 steken samen gehaakt had, of andersom. In het begin (lees week 1) haalde ik het dan uit. Nu niet meer. Ik ben regelmatig corrigerend aan het haken, haak dan alsnog wat samen of meerder wat extra. In de laatste toer klopte het precies 😄
432 steken maar liefst!
Ik ben inmiddels met de derde bol Stonewashed bezig en met de tweede bol Colorado van Riverwashed, dat is de blauw/paarsachtige kleur.


Wat een fantastisch project, ik geniet ervan. Ik ben klaar voor de nieuwe week!

Mijn Rozeta meet nu ongeveer 71 cm.
Ik haak met Stonewashed en Riverwashed (de kleurnamen kun je vinden in deze blog) en gebruik haaknaald nr. 3½.

De Rozeta is een ontwerp van Tatsiana van Lilla Björn's Crochet World en het is een CAL, waarbij iedere week een deel van het patroon online komt.Alle informatie over deze Cal vind je in de speciale Facebookgroep én hier op de website van Scheepjes.
Deel 1 van de patronen vind je hier.
Deel 2 van de patronen vind je hier.
Deel 3 van de patronen vind je hier.

Ik heb voorlopig op woensdag Rozeta-dag en al mijn blogs hierover kun je terugvinden onder het label "Rozeta".



Fijne dag!



Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

  1. O wat wordt het mooi... Nee, het IS al heel mooi! Die kleuren vind ik zo sprekend! Balen is dat als je een foutje hebt gemaakt en uit moet halen. Soms kan het niet anders, maar regelmatig nakijken is beter. Veel haakplezier weer met dit leuke project!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt groot gelijk! Die lange toeren uithalen vanwege een foutje is eigenlijk niet te doen. Zolang het werk niet hobbelt of gaat trekken ziet niemand er wat van en weet je het alleen zelf😉

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En wat is dit een megamooi project mijn nichtje haakt hem ook zo knap ze heeft een beperking maar kan heel goed haken . Mooi project

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb niet zoveel verstand van breien en toeren, maar wat ik hier zie vind ik mooi gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen