{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 5 november 2019

Dinsdag - poppendag Iets met koffertjes

Dinsdag - poppendag Iets met koffertjes

Hoi, hier weer even een berichtje van mij! Weet je het nog? Ik ben Tiny, 't schaapje. Je kon me hier zien, maar ik weet niet eens zeker of Akkelien me toen wel heeft voorgesteld... 
Maar goed, ik heb nu best goed nieuws: ze heeft wél een nieuw koffertje gevonden!


Ik zit er nu in, maar ik kan er ook in liggen! Nou moest ze wel weer aan het breien, want dit koffertje is groter. Vorige week zat ze heel vroeg in de auto, naar KreaDoe, en toen had ze 't breiwerk mee.


Volgens mij is 't klaar, want ze is ook al aan 't knippen geweest met iets.


Ik hoop maar dat ze er snel mee verder gaat. En dat ze nu niet eerst nog wat met dat andere leuke koffertje doet.... Ze liet me namelijk deze foto zien die ze maakte op de KreaDoe:


Dát is ook leuk om met zo'n koffertje te doen! Uuuuhhh, ik bedoel natuurlijk: DAT IS TOCH HELEMAAL NIKS! DAT GA JE TOCH NIET MAKEN!!!
Duimen jullie voor me, dat ze nu eindelijk het "project koffertje" eens af maakt?

Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Angélique,
Blauw en zo,
Corina
Ria,
Rita en 
Sandra.

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 

Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

  1. oh, ik vind het wel een mooi koffertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Tiny
    Oh jee, koffertjesconcurrentie! Ik zou heel lief kijken als ik jou was dan komt het vast wel goed. Je bent in ieder geval nog onder de aandacht. Ik zit alweer heel lang werkeloos toe te kijken. Hoewel, ik hoorde iets over tutorials ofzo? Moeilijk woord... Ik ga hier ook maar eens hééél lief kijken 😉
    Groetjes RoosjeMijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat spannend! Na het zien van de KreaDoe creatie ben ik heeeel benieuwd hoe dit koffertje uit gaat pakken (oh, die is onbedoeld grappig; ‘uitpakken’🤣)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Tsja Tiny, ik vind dat je gewoon recht hebt op voorrang. Misschien kun he het andere koffertje verstoppen en heel onopvallend het breiwerk en de andere materialen voor JOUW koffertje in het zicht leggen? O, en Akkelien is heel gevoelig voor extra lief kijken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach Tiny, Akkelien heeft echt iets met koffertjes...
    De tip van Angélique vind ik geweldig, zou ik echt doen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen