{ 'anonymize_ip': true }

zondag 9 december 2018

Adventskalender 2018 dag 9

Adventskalender 2018 dag 9


Vrijdag had ik een leuk kransje in mijn blog. Die dag is Dinah begonnen met een CAL met kransjes! Ze gaat elke vrijdag én zondag een patroontje plaatsen van een gehaakte krans, zo leuk! Hier is de link naar de eerste en als het goed is komt er vandaag dus een nieuwe online op haar blog.

Dit jaar heb ik meegewerkt aan een adventskalender. Van 1 t/m 24 december kun je elke dag een blog vinden bij Breiclub.nl met daarin een handwerkidee, passend bij deze tijd van het jaar. Ik deed dit samen met AlexaBiancaSietskeWietske en Lara schoof ook nog aan. De adventsblogs kun je steeds vinden bij Breiclub én op de blog van degene die de betreffende blog maakt.

Uiteraard vind je bij mij elke dag een link.
Vandaag een bijdrage van Wietske.

Je vindt de Breiclub-blog hier 

én bij Lief Gehaakt.






December 2018, het jaar loopt ten einde. Omdat ik meedoe aan de Adventskalender 2018 van Breiclub.nl vind je van 1 t/m 24 december in ieder geval een link naar de adventsbijdrage mét patroon van de dag. 


Verder heb ik vast en zeker ook nog wel eens wat te vertellen al kan het best zijn dat het mystery nu eens op dinsdag zal zijn en de poppen naar woensdag verhuisd zijn, of misschien nemen ze wel een paar weken vakantie! 
Je bent van harte welkom om regelmatig hier langs te komen.

Een fijne decembermaand gewenst met veel happy momenten🍀!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

4 opmerkingen:

  1. leuk allemaal hoor fijne decembermaand ook voor jullie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wordt het op breiclub ook nog op dagen gemeld zeg maar dag 1 dag 2 ik kan dit nog niet zo goed vinden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De blogs heb ik meestal al iets eerder geschreven en dan kan ik nog niet de perfecte link plaatsen. In principe pas ik dat later altijd wél aan! Op dit moment klopt de link naar de Breiclubblog al :-)
      We hadden afgesproken dat we de blogs op de dag zelf ook op onze eigen blogs zouden plaatsen. Dát heb ik niet in de hand en in de praktijk lukt dat kennelijk niet altijd bij m'n collega's.

      Verwijderen
  3. Lief dat je mijn CAL onder de aandacht brengt. Ik volg de advents calender ook.. zo leuk al die kleine haakwerkjes.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen