{ 'anonymize_ip': true }

zaterdag 22 december 2018

Adventskalender 2018 dag 22 en wat ik in de tasjes deed

Adventskalender 2018 dag 22 en wat ik in de tasjes deed


Gisteren vertelde ik al over de laatste handwerkavond en over de tasjes die we voor elkaar vulden. Vandaag laat ik vast zien wat ik erin deed. 
Ik vind het altijd erg leuk om iets te geven dat zelfgemaakt is. Twee jaar terug haakte ik iets, vorig jaar heb ik iets gebreid en nu koos ik weer voor een andere techniek: ik ging met porseleinstiften in de weer!Zoals je ziet is het niet heel "kerstig". Eerst was ik bezig met engeltjes, maar dat werd niet wat ik ervan hoopte. Zolang het niet gebakken is, kun je alles weer verwijderen, heel handig. Als het nog heel "vers" is, veeg je het er zo af met een tissue of zo. En anders houd je het onder de kraan en was je het er weer af. 
Ik besloot voor bloemetjes te gaan, dat is 't hele jaar leuk. Ik heb porseleinen schaaltjes gehaald bij Action en ik gebruikte mijn porseleinstiften van Edding. Ik heb ze volgens de gebruiksaanwijzing in de oven gehad en nu zouden ze in de vaatwasser kunnen tot ongeveer 50 graden.

Ik pakte ze in met een zakje thee en een chocolaatje:We hebben afgesproken om ook een keer tijdens een handwerkavond hiermee aan de slag te gaan!
Maandag laat ik zien wat er in mijn tasje zat! 

Dit jaar heb ik meegewerkt aan een adventskalender. Van 1 t/m 24 december kun je elke dag een blog vinden bij Breiclub.nl met daarin een handwerkidee, passend bij deze tijd van het jaar. Ik deed dit samen met AlexaBiancaSietskeWietske en Lara schoof ook nog aan. De adventsblogs kun je steeds vinden bij Breiclub én op de blog van degene die de betreffende blog maakt.

Uiteraard vind je bij mij elke dag een link.
Vandaag een bijdrage van Wietske.
Je vindt de Breiclub-blog hier 
én bij Lief Gehaakt.

December 2018, het jaar loopt ten einde. Omdat ik meedoe aan de Adventskalender 2018 van Breiclub.nl vind je van 1 t/m 24 december in ieder geval een link naar de adventsbijdrage mét patroon van de dag. 


Verder heb ik vast en zeker ook nog wel eens wat te vertellen al kan het best zijn dat het mystery nu eens op dinsdag zal zijn en de poppen naar woensdag verhuisd zijn, of misschien nemen ze wel een paar weken vakantie! 
Je bent van harte welkom om regelmatig hier langs te komen.

Een fijne decembermaand gewenst met veel happy momenten🍀!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nlReacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie bordjes zijn het geworden! De bloemetjes doen het heel goed en het lijkt me reuze handig dat ze nu het hele jaar te gebruiken zijn. Leuk trouwens om Joy terug te zien op het theezakje. 😉
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha, dat heb je goed gezien! Dáár had ik de thee op geselecteerd ;-)

   Verwijderen
 2. Wat een leuke bordjes ik wil dat ook zeker nog es uitproberen met een leuke tekst ofzo. Fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen