{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 30 april 2024

Dinsdag - poppendag Anja's popje met garderobe

Dinsdag - poppendag Anja's popje met garderobe


Deze week vul ik een aantal blogs met grote dank aan het Creatief Café. Vandaag heb ik prachtig poppennieuws dankzij Anja, die op de eerste donderdag van april heel veel leuks bij zich had.


Om te beginnen een foto van een aangeklede pop. Hieronder zie je het popje "bloot". Het heeft een wat bijzonder model. Volgens mij heeft Lydia ook ooit zo'n popje gemaakt. Even teruggekeken in het blogarchief, in deze blog zie je het boekje, daar komt dit popje vast ook uit.


Anja maakt dit voor een kleindochter en ze heeft al heel veel kleertjes klaar. Kijk dan, wat een leuk setje met zelfs schoentjes erbij:


Het popje heeft ook al een geweldige tas:


Ook leuk, dit vestje met rokje:


En als je in Nederland woont, is een regencape ook erg handig om te hebben 😉


Naast die hele mooie garderobe heeft dit popje ook een hele mooie slaapzak:


Anja had al heel veel plezier tijdens het maken van dit moois. En ik schat zo in dat hier ook heerlijk mee gespeeld gaat worden.

Over het Creatief Café gesproken: wij zijn er donderdag weer, in de bibliotheek in Sneek, van 14.30 - 16.00 uur. iedereen neemt een eigen handwerkje mee of een andere creatieve hobby. Koffie en thee zijn tegen een sympathiek prijsje verkrijgbaar. Heb je ook zin om te komen? Voel je welkom!


Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria

Als je ook mee wilt doen aan poppendag, voor een keertje of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideeën te delen en elkaar te inspireren.
Je mag me hierover ook mailen: debreimeisjes@gmail.com.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Zooooooo Akkelien, die Anja jan er wat van, wat ontzettend leuk heeft ze dat gemaakt. En dan al die verschillende kledingstukken echt een lust om naar te kijken. Anja, weet niet of je dit leest, maar ik denk het wel, voor mij ben je een KANJER, fantastisch mooi, leuk en lief gemaakt allemaal.👍

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah, zo'n leuk popje met kleertjes! De kleindochter zal daar vast heel blij mee zijn.

    BeantwoordenVerwijderen