{ 'anonymize_ip': true }

maandag 29 april 2024

Creatief Café, 18 april

Creatief Café, 18 april


Anderhalve week terug, op 18 april, was het tweede Creatief Café van deze maand en wat was het weer gezellig! Ook deze keer waren er een paar nieuwe mensen. En er werd weer van alles gehaakt en gebreid!

Kijk, Agnes heeft haar konijn af en wat is ze prachtig geworden:


Helemaal mooi in lentekleuren, echt geweldig goed gelukt!


In de volgende collage zie je dat de eerste sok van Anneke klaar is en die past goed, gelukkig!
Daarnaast zie je het begin van een sok waar Raïsa mee bezig was. Ze was voor het eerst aanwezig bij het Creatief Café. Ik ken haar via Instagram en had al gezien dat ze meedoet aan de Sockmadness. Zo leuk! Deze sok hoort daar ook bij. Ik kom hier deze week nog op terug.


Loes had haar pantoffels af en had ze mee om te laten zien. In deze blog, over onze vorige bijeenkomst, vind je de link naar het patroon. Jacobien had al een sok af, ik vind 'm prachtig.

Yke was nog bezig met de traktatie voor een van haar kleinkinderen. Henne werkt aan een slaapzakje.


Anneke is bezig met een grannyproject. Agnes, die ook dat mooie konijn van de eerste foto gemaakt heeft, haakt nu aan die zwarte kat. Tara was een engeltje aan 't breien.
Ik mis nog een foto van het dekentje waar Maartje mee bezig was, ze was net begonnen aan een nieuwe. Zij haakt babydekens voor Ghana.

Volgens mij is de eerste foto zie je mouwen van de trui van Froukje, Suus is met een best bezig, Bea ook, Ineke is begonnen met een trui en op de laatste foto zie je een breiwerk van Henne, op hele dunnen breinaalden, dikte 1½!


Uilkje was bezig met een kussen, heel mooi! Ze heeft een deken gemaakt met het patroon van dat lichtgroene. Ze heeft te weinig van die kleur voor een heel kussen en combineert nu dat roze erbij voor de achterkant. Goed idee!


Loes had nog wat af, haar kussen. En wat leuk dat we dat ook mochten bewonderen.


Kijk, dit is de achterkant:


Echt een prachtig patroon en Loes heeft het met veel plezier gehaakt. Er komt minstens nog zo'n kussen, zei ze. Het is een patroon van Natalia Kononova.

Wat een verscheidenheid aan creaties! Leuk dat er weer nieuwe mensen waren. En wat was het weer gezellig. 

Komende donderdag, 2 mei, is het de eerste donderdag van mei en dan is er weer een Creatief Café in de bibliotheek in Sneek. Dit is van 14.30 - 16.00 uur. Neem je eigen handwerkje of andere creatieve bezigheid mee. Koffie/thee is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Voel je welkom!


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige werkstukken zie ik steeds voorbij komen, Dat creatief café is echt een groot succes hé, leuk om steeds alles te bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om te zien wat anderen maken. Heel gezellig ook

    BeantwoordenVerwijderen