{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 1 november 2023

Socktober goes to movember

Socktober goes to movember


Vandaag is het 1 november en is de tiende maand van het jaar ook alweer voobij. In die maand was ik zo'n twee-en-een-halve week op vakantie. Ik nam handwerk mee, diverse sokkenprojecten en de deken van zoon. Morgen zie je weer een update van Odin. Vandaag iets over de sokkenprojecten. 

Ik had maar liefst 4 projecten mee, aan eentje was ik al begonnen, dat paar is klaar. Ik laat het binnenkort zien. Van een tweede paar is inmiddels 1 sok klaar, dat komt ook nog een keer langs. Het derde en vierde project, daar ben ik inmiddels aan begonnen en eentje daarvan is het "Faux Cable Socks patroon van de # socktoberparty, ik vertelde er hier al wat van.

Kijk ik ben alweer wat verder:


Wat een mooi patroontje! Al valt de kleurcombinatie wel wat subtieler uit dat ik had ingeschat 🤔
Het is niet echt moeilijk, maar je moet wel goed opletten. Zeker omdat ik de kleuren met de helix-methode afwissel en daardoor in 1 ronde met meerdere toeren tegelijk bezig ben.
Ik ga rustig door met dit project, ik wissel het lekker af.

Er komt een snel tussendoorprojectje bij:


Het strengetje was mee naar Schotland, maar ik heb het thuis pas tot een bolletje gewikkeld. Het komt een een garenproeverij uit een pakketje, volgens mij is Koperdraadje degene die kleur gaf aan het wolletje.
En ik ga er babysokjes van maken, dat kan lekker snel klaar zijn 🙂
Wordt vervolgd!


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Jij zal je ook geen moment vervelen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb de Faux Cable Socks ook gebreid, leuk om te doen. Het nieuwe garen ziet er ook mooi uit, spannend hoe het wordt. Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen