{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 23 november 2023

Donderdag - dekendag Post naar aanleiding van Odin

Donderdag - dekendag Post naar aanleiding van Odin


Vorige week was er Creatief Café, in de bibliotheek in Sneek en dat was weer heel gezellig. Henne had niet alleen dat leuke glittergaren mee waar ik hier al over schreef. Ze gaf me een tas met inhoud die ik mocht bekijken. Een dekenproject:


Dit is "In the spirit of...", een ontwerp van Anke Wintermans. Je weet wel, van haar is ook Odin, de deken die ik voor mijn zoon gehaakt heb. Deze kerstdeken vind je hier in de Ravelryshop van Anke Wintermans.
Henne is ongeveer op de helft. Ze haakt met veel plezier elke dag 6 toeren. Dan zou de deken nog voor kerst klaar moeten kunnen zijn.

Ik vertel later nog meer over 't Creatief Café. Deze blog is meer deken-gerelateerd. Er was nog iets heel verrassends. Toen ik nog even stond te kijken of er een leuk boek was, kwam een van de medewerksters van de bibliotheek naar me toe: "Akkelien, dat ben jij toch? Kijk, ik heb post voor jou!"


De brief lag er al wel een tijdje, ik was zelf natuurlijk in oktober ook op vakantie en deze medewerkster was er ook niet altijd. Ach, better let as net, zeggen we dan in Friesland 😉

In de enveloppe vond ik een groot artikel, over Anke Wintermans:


Met een persoonlijke boodschap voor mij:


Wat ontzettend lief en leuk, Henny! Dankjewel! Toevallig had ik al wel een "gezicht" bij de ontwerpster omdat ik haar ook op Instagram volg en ze daar deze foto had gedeeld. Het artikel had ik niet gezien en ik vond het inderdaad ook leuk en bijzonder om te lezen.

Een onverwacht en verrassend leuk einde van deze creatieve middag!

Het eerstvolgende Creatief Café in Sneek is op 7 december. Het is in principe altijd op de eerste en derde donderdag van de maand, van 14.30 - 16.00 uur.

Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Naar aanleiding van dit blogje heb ik in de Ravelry-shop van Anke Wintermans gekekeken. Wat een mooie patronen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke verrassing voor je in de bibliotheek!
    De kerstdeken ziet er mooi uit, ik hoop dat Henne er veel complimenten voor krijgt tijdens de kerst!

    BeantwoordenVerwijderen