{ 'anonymize_ip': true }

maandag 2 oktober 2023

En weer: Creatief Café

En weer: Creatief Café


Op 21 september was er weer Creatief Café in de bibliotheek en het was een gezellige middag. Graag laat ik zien waar iedereen mee bezig was.

Tara was enorm opgeschoten met haar trui. Anneke had 1 sok af en is met de tweede bezig.
Agnes was druk met de spie van haar tweede sok. En Bea vond haar sjaal al lang genoeg en haakt nu direct de rand rondom met hetzelfde garen. Hopelijk heeft ze nog genoeg garen!


Yke haakt weer een dekentje voor het goede doel. Wilke is bezig met een nieuw beestje met magneetjes. De bij is ook van haar. Op het laatste plaatje in deze collage zie je een proeflapje waar Henne mee bezig is. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft ze maar liefst 4 patronen gekocht bij Anke Wintermans! En nu probeert ze 2 manieren van mozaïekhaken uit. Dan kan ze daarna beslissen welke methode ze gaat gebruiken. Heel slim!


Hier nog wat kerstige inspiratie 🙂🎄🎅


Yke had een heleboel haakwerk klaar voor de kerstversiering van de bibliotheek. Rechtsonder zie je (een deel van de foto met) 4 vogeltjes en bijbehorende truitjes, 8 per vogel! Als ik het goed heb, heeft Tara12 truitjes gebreid, Henne de rest én alle vogeltjes. Dit gaat gebruikt worden bij het een voorleesactiviteit in een aantal bibliotheken, een boek over een vogeltje dat ongeveer al z'n truitjes weggeeft.
Loes kwam voor het eerst, ze had van Anneke gehoord dat wij samen in de bibliotheek handwerken. Zij was met haaknaald nr 1 aan de haak, een prachtige sneeuwkristal. Ze is met haar zus bezig om een heel stel te haken, die ze gaan gebruiken op kaartjes. Knap haakwerk!

Mijn eigen haakwerk staat weer eens niet op de foto. Ik was bezig met het haken van een vlaggetje en dat is voor een slinger. Die komt vast binnenkort een keertje langs!


In oktober is er ook op de eerste en derde donderdag Creatief Café in de bibliotheek in Sneek, aanstaande donderdag, 5 oktober, en twee weken later op 19 oktober Van 14.30 - 16.00 uur ben je van harte welkom om aan te schuiven, neem je eigen handwerk mee. 
Je bent van harte welkom!


Fijne dag 🍀🍀🍀


Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten