{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 3 oktober 2018

Hoe de Handwerkdagen waren

Hoe de Handwerkdagen waren


Vorige week vrijdag kon je in deze blog lezen dat De Breimeisjes on tour waren, helemaal naar Rijswijk. Vandaag vertel ik hoe het was.

Ik vond het best spannend, Rijswijk is niet naast de deur als je in Sneek woont! Zo gezellig dat Lydia meeging! Vrijdagochtend, 7 uur, stond ik bij haar voor de deur, zij stapte direct bij me in de auto en mede dankzij de navigatie hadden wij een perfecte reis. Iets over 9 waren we er en we vonden een gratig parkeerplek, praktisch voor de deur van De Broodfabriek. Dat blijkt een hele leuke locatie te zijn voor allerlei beurzen en evenementen en deze keer dus voor de Handwerkdagen. We werkten samen met Sietske van Siets aan de Haak, zij komt juist uit het zuiden des lands en kwam met openbaar vervoer. Na heel veel extra overstappen kwam ze vlak voor openingstijd ook aan. We gingen onze tafels gezellig maken en zo waren wij er klaar voor!We hadden hele leuke buren gedurende deze dagen:

Annemaries Haakblog
Freubelweb
Dendennis
E Strea Chikitu
We hadden leuke ontmoetingen! Zo heb ik uiteraard met deze buren gesproken en met allemaal leuke mensen die de beurs bezochten. En ik ontmoette voor het eerst live Tertia:

Tertia's blog: De creatieve wereld van Terray
We gingen uiteraard ook rond kijken op deze leuke beurs. Hele leuke stands, allemaal workshops, veel inspiratie, mooie materialen en handige dingen.
En ik heb ook de inzendingen bewonderd van de creatieve wedstrijd:


Wat een mooie fantasie dieren! Ik heb gemist wie gewonnen heeft. Ik zou zelf niet kunnen kiezen.

We hebben ondertussen ook nog heerlijk zitten handwerken:


De bloemetjes werden gehaakt bij Annemarie en Loes, Sietske werkte aan het eerste blok van het beddengoed van Tante Zoet, ik was aan het schaduwbreien en Lydia kocht het pakketje van Prism en haakte de complete pop in deze twee dagen! Alleen haar jurkje is nog niet klaar. Prism is een ontwerp van Amilishly
En bij RenĂ©e van E Strea Chikitu zag ik dat kleine borduurtje van een raketijsje. Daar moesten mijn ijsjes natuurlijk wel even mee op de foto 😊

Het waren geweldig leuke dagen, wij hebben genoten!
Ben je ook wel eens op zo'n handwerkbeurs geweest?


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

 1. Aan jullie gezichten te zien is wel te zien dat je genoten hebt! Ik vind het leuk om foto's te zien van zo'n beurs, maar voor mezelf is het al snel te massaal en dan heb ik no time hoofdpijn en voel ik me onprettig, helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoelt, maar dit was heel kleinschalig en een hele prettige ruimte. Een fijne sfeer en het zo leuk om allerlei gelijkgestemden te ontmoeten :-)

   Verwijderen
 2. Super!
  Ik ben nog nooit naar zoiets geweest, maar ik sluit me een beetje aan bij Elizabeth; ik vind het ook vlug te massaal. Als het dichterbij is, kan ik me daar beter overheen zetten, want dan zorg ik dat ik er vroeg ben en ga ik gewoon weg als het té druk wordt. Maar als je al een paar uur moet rijden, vind ik dat zo zonde...
  Maar jullie hebben het hartstikke leuk gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo'n kleinere beurs is wel heel gezellig! Ja, de afstand, dat is wel een dingetje. Maar ik heb echt genoten en 't was de moeite waard :-)

   Verwijderen
 3. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen