{ 'anonymize_ip': true }

maandag 18 maart 2024

Creatief Café in Sneek, maart 2024

Creatief Café in Sneek, maart 2024


Deze maand hebben we op 7 maart ons eerste Creatief Café van de maand gehad, aanstaande donderdag is de tweede keer.

Vandaag laat ik je wat zien waar zoal de vorige keer aan gewerkt werd.

Kijk dan, het is Anneke gewoon gelukt om Takkie te haken!
Ik heb 'm twee keer op de foto, op die tweede kun je nog net zien dat ze de binnenkant van de oren met bruin heeft gehaakt.


De inktvisjes zijn een project van Yke. Ze haakt er een flink aantal, daar mag haar kleinzoon op trakteren. Wat een top-oma!

Suus was bezig met een vestje op een rondbreinaald en Tara is met een sjaal voor haar moeder aan 't breien, met heel dun zwart garen. Tara is een top-dochter 😉


Ineke is met een truitje voor een krokodil bezig. En de sokken zijn van de andere Anneke. Zij is ook heel enthousiast over het sokkenwonder.

Bea ging verder met haar vest. Daarnaast zie je waar ik mee bezig was. Kun je zien wat het wordt? Je leest en ziet er binnenkort meer van.


Anja heeft ter plekke alle draadjes afgehecht van deze vrolijke en kleurrijke sjaal.

Deze blog sluit ik af met de prachtige knuffel van Agnes:


Er komt nog van alles bij, vertelde ze. O.a. een tweede schoen. De knuffel heeft een gekocht mutsje en sokjes, die passen er precies bij! Wat wordt dit geweldig leuk.

Er werd nog meer gemaakt, dat laat ik je een andere keer zien.

Het Creatief Café in de bibliotheek in Sneek is elke eerste en derde donderdag van de maand, van 14.30 tot 16.00 uur. Het is geheel vrijblijvend. Neem je eigen handwerk of creatieve activiteit mee. Thee/koffie is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar. Voel je welkom! 

De eerstvolgende keer is donderdag 21 maart.
Daarna is het op 4 en 18 april.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Gezellig zo samen handwerken :) Leuk 2x in een maand. Het antwoord op je vraag, ik ben een echte winter ;) Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om al die werkjes hier weer voorbij te zien komen. ze maken mooie dingen hoor, en beslist ook moeilijke werkstukken.

    BeantwoordenVerwijderen