{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 18 januari 2024

September18

September18


Nu denk je vast: "Huh? Het is 18 januari!"
En dat klopt. Toch gaat deze blog over September18.


Hier is direct de link naar de website. In september 2018 begonnen Sarah & Sarina met September 18 en dat is een wereld vol DIY-plezier. Iedere maand is er een box, een pakket met een eenvoudig te volgen patroon en een gezellige video tutorial om je op weg te helpen. Dit kan van alles zijn! Een van de eerste pakketten was met lontwol, maar het kan ook iets heel anders zijn. Een van de boxen van vorig jaar was een adventskalender en met de eerste box van dit jaar kan je zelf kaarsenhouders gieten. Heel afwisselende technieken en projecten dus! Hier zie je wat foto's van projecten die ik net noemde, de sneeuwpoppen zijn van een kids-box. Daar schrijf ik verderop nog iets over.


Ik volg september18 al langer via Instagram en heb daardoor al van allerlei leuks voorbij zien komen. Kort geleden las ik dat ze ambassadeurs zochten en ik heb me aangemeld. Ambassadeurs ontvangen vooraf boxen en gaan dan alvast aan de slag. Zo worden patronen e.d. doorlopen en kan er feedback gegeven worden. Uiteraard heb ik nu extra opgelet en ik zag dat er op deze manier allemaal leuke creatieve variaties gedeeld worden. Heel inspirerend!

Het getal 18 is bijzonder voor september 18. Op de 18de van elke maand maken ze bekend wat de box voor de volgende maand wordt. Vandaag kun je dus zien wat de box voor februari wordt. 
Je hebt diverse mogelijkheden bij September 18, je kunt een losse box bestellen en ook een abonnement nemen. Dat abonnement kun je ook op pauze zetten als je denkt dat een box minder goed bij je past of als je toevallig echt even geen tijd hebt. Hier vind je allemaal informatie over het lidmaatschap.
Ook is er sinds kort een Kids-box en ook daar kun je een abonnement voor afsluiten. Dan krijg je voor elke schoolvakantie een box toegestuurd. Je leest er hier meer over. Ik zag er ontzettend leuke projecten bij.

Hier is de link naar de website, voor als je nog veel meer wilt weten.

Zelf heb ik de box voor maart in huis. Dus over een maand deel ik mijn ervaring met mijn DIY-avontuur.



Wordt vervolgd! 


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

5 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd! Zo tof! Veel plezier! Els DDFZ

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel benieuwd Akkelien wat de Maart Box ons gaat l
    laten zien. Leuk dat jij daar mee aan de slag kan/

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je ambassadeur bent geworden, ik heb ze ook op IG voorbij zien komen. Ook ik ben benieuwd wat je gaat maken. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen