{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 3 januari 2024

Bijzondere decemberpost

Bijzondere decemberpost


Het onderwerp van vandaag hoort eigenlijk bij vorig jaar. Ach, het is nog kerstvakantie, hé 😉

Onze eigen kerstkaarten, daar had ik al wat over verteld, hier en hier.

We kregen ook post en ik vind het leuk om even aandacht te geven aan de zelfgemaakte kaarten en de post waar iets bijzonders bij zat.


Mooie, helemaal zelfgemaakte kaarten, een gehaakte ster die bij een kaartje zat, een fotokaart, super leuk en persoonlijk.

Het groene kaartje linksonder is gemaakt door Tara. Tijdens het laatste Creatief Café van 2023 hadden we een spontaan kaartjesproject. We deelden de door Tara gemaakte kaartjes rond en iedereen schreef bovenaan "Voor [+ de naam van degene die links van haar zat], fijne feestdagen en een", vervolgens ging het kaartje naar rechts. De volgende persoon schreef dan een woord zoals "creatief", "vrolijk", "liefdevol", etc. Steeds ging het kaartje verder naar rechts en iedereen schreef er een woord bij en haar naam ergens op de kaart. De laatste persoon schreef er ook nog 2024 bij. Uiteindelijk kwam de kaart dan bij degene voor wie de kaart was. En zo kreeg iedereen een mooie kaart vol prachtige wensen voor het nieuwe jaar.


Ik heb die van Ineke op de foto gezet, omdat die van mij minder goed leesbaar is, doordat het een donkergroene kaart is. Ik had gehaakte sterren mee voor iedereen. Ik had zelf ook nog kaarten mee, maar die zelf gemaakte van Tara waren natuurlijk wel een extra leuk detail.

Deze vergat ik nog bij die "groepsfoto", de kerstkaart, gemaakt door ons buurmeisje:


En deze mooie engel, eentje voor bij mijn verzameling in de kerstboom:


Dit was heel verrassend:


Bij het grappige brei-gerelateerde kerstkaartje zat zo'n minitruitje. Met hanger!
Toevallig had ik mijn minitruitjes al voor het raam hangen. Ik heb deze er snel tussen gehangen:


Echt heel blij mee! Ik weet hoeveel werk het is (onder het label "mini truitjes" vind je meer over mijn gebreide truitjes). Super leuk, ik kreeg het van vriendin Agnes. Ze heeft het gebreid van een restje sokkengaren. Wat een mooi patroontje kreeg dit truitje!

Dit mag mooi nog even blijven hangen, minstens tot "warme-truiendag"!


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Ja, leuk hoor al die zelfgemaakte kerstkaarten, echt kleine cadeautjes:) Groetjes Juffrouw Ooievaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja die zelf gemaakte kerstkaarten zijn met de nodige creativiteit en liefde gemaakt en verzonden.
    Leuke en heel toepasselijke heb jij ontvangen.Van mij mogen de vele kaarten met goede wensen nog wel even blijven staan en de door creative handen gemaakte bewaar ik altijd in groot oud blik.
    Ger van hoorndesovervloeds3.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gaaf idee om de kaart tijdens het creatief café rond te laten gaan. Je hebt mooie post mogen ontvangen. Het truitje en de kaart van jullie buurmeisje vind ik ook qeweldig.

    BeantwoordenVerwijderen