{ 'anonymize_ip': true }

maandag 29 januari 2024

Creatief Café, de tweede keer van januari

Creatief Café, de tweede keer van januari


Op deze laatste maandag van januari kom ik nog even met foto's van al het mooie handwerk van het Creatief Café op 18 januari. Er was een grote opkomst, er waren maar liefst 14 dames!


Tara was met handwarmers begonnen, ze twijfelde nog, misschien worden het wanten. Wilke is met een shirt voor zichzelf bezig. Agnes heeft sokken op de pennen. Bij nader inzien zijn het nogal veel steken, dus waarschijnlijk haalt ze het nog uit. LInksonder zie je een kruikenzak, ook van Agnes. De deken is van Yke en onderaan rechts zie je een babyvestje, daar is Anneke mee bezig.


Loes is inmiddels aardig opgeschoten met dat leuke etui. Anja was voor het eerst, zij haakte aan die leuke bloemenslinger. Marijcke is weer met een prachtige omslagdoek bezig. Rechtsonder zie je ook iets bijzonders. Suus, die ik voor het eerst ontmoette, breit truitjes voor Babyborn-poppen. Ze maakt er drie tegelijk! Dan kan er gekozen worden, zei ze.

En kijk dit dan:


De muis is ter plekke af gemaakt, door Ineke. Alle knuffels op de foto rechtsonder zijn ook door haar gehaakt. 
Die 2 konijnen rechtsboven zijn gehaakt door de andere Agnes. Zo leuk, want ze haakt eigenlijk nog maar net!

Wilke had haar egel af, leuk dat ze 'm nog even liet zien. Dit is gemaakt met de techniek punchneedle.


Henne moet hier nog ongeveer 15 toeren:


Deze deken is voor een van haar kleinkinderen, die was zaterdag jarig en dit werd het cadeau. Het is gelukt om 'm af te krijgen. Prachtig! Ook weer zo'n mooi ontwerp van Anke Wintermans.

Ik had zelf ook een projectje mee en ik maakte zelfs een foto. Daarvan laat ik nu alleen een detail zien:


Morgen kun je zien wat het werd 🙂

Het was heel leuk en gezellig! En donderdag mogen we weer, dat is 1 februari, we zijn er van 14.30 - 16.00 uur en dit is in de bibliotheek in Sneek!

Je bent van harte welkom, neem je eigen handwerkje mee. Hulp is aanwezig. Thee/koffie verkrijgbaar tegen een sympathieke prijs.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Wat veel dames! Lijkt me heel gezellig! En dan is er ook veel variëteit in handwerkjes, leerzaam en leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat zijn deze bijeenkomsten altijd weer gezellig. Lekker bijpraten, inspiratie opdoen en elkaar helpen wanneer dat nodig is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig Akkelien dat er zoveel enthousiaste dames steeds meedoen, en het zijn ook allemaal leuke dingen die ze aan het maken zijn. Wat zijn de haaksels van Agnes die nog maar kort met haken bezig is ongelooflijk mooi gemaakt zeg. Het zin trouwens allemaal erg mooie en leuke creatie's.

    BeantwoordenVerwijderen