{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 10 januari 2024

Eindelijk af (1)

Eindelijk af (1)


Er blijven bij mijn wel eens projecten liggen. Vol goede moed en gemotiveerd en geïnspireerd aan begonnen. En dan is op een dag de interesse weg. Of er komt van alles tussendoor. Of ineens is er onzekerheid: komt het wel goed? Is er wel genoeg garen? Wordt het wel zo leuk als ik dacht?

Ik ben van plan om de draad weer op te pakken bij een aantal van die projecten. En het is bij dit project al goed gekomen 🙂


In mei afgelopen jaar schreef ik deze blog over dit project.
Waarom het zo lang bleef liggen? Geen idee. Er kwam vooral heel veel tussendoor, denk ik.


Zondag heb ik de sjaal buiten gefotografeerd. Ik heb 'm al gedragen. Het is een hele lichte sjaal, draagt heerlijk.


Het patroon vind ik zelf heerlijk, het heeft een fijn "ritme", waardoor ik het zonder nadenken kan breien. Dat kan soms zo fijn zijn. En het wordt een driehoekige sjaal die in verhouding niet zo "diep" wordt. Dat vind ik ook een fijn model. 



Het patroon voor deze sjaal is een eigen ontwerp dat ik maakte voor Breiclub.nl. Het is voor leden gratis beschikbaar. Het is ook tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar in mijn Ravelry-winkel, je vindt het hier.

Ik maakte eerder een rood/roze versie, die zie je in deze blog.

Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

  1. Hoe herkenbaar is dat. Hier blijft ook wel gedurig wat liggen , maar daar heb ik nu een systeem op bedacht. Alles apart in een mandje zodat ik overzicht hou en zo een mandje kan pakken😊 .

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een joekel van een sjaal, of lijkt dat maar zo? Ik vind hem prachtig, heerlijk om in weg te kruipen en mooie kleuren. Ik houd ook niet van die lange punten aan driehoeksjaals, heb ze ook liever minder diep. Veel draagplezier, dat komt vast goed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De sjaal is juist ook heel luchtig en licht. Ja, ik vind 't zelf goed geslaagd :-)

      Verwijderen
    2. O, en ik zal 'm nog even opmeten. Met dit patroon kun je stoppen wanneer je wil. Ik was benieuwd hoever ik zou komen en ben wel blij met hoe groot de sjaal is geworden.

      Verwijderen
  3. Ach ja, dat hebben veel handwerksters denk ik... Ik maak me er maar niet meer druk om en uiteindelijk komt alles wel weer een keertje af. En zo bij jou ook!
    Wat een prachtige grote sjaal, daar ga je denk ik veel plezier van hebben...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een pracht van een sjaal Akkelien, heel mooi kleurverloop, en inderdaad veel mooier met een minder lange punt. Anders ben je steeds tijdens het omslaan de punt aan het wegwerken wat verdikkingen geeft. Daar zal je veel plezier van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen