{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 23 augustus 2023

Trui voor mezelf (7)

Trui voor mezelf (7)

Hoe gaat het met de trui voor mezelf?

In juli was het lang zo warm en zomers niet als in juni. Toch kwam ik deze maand eigenlijk niet aan de trui toe. Op de 31ste juli heb ik een paar toeren gebreid.

Ik ben nu bezig met het voorpand, het deel "tussen de mouwen", zeg maar. Dit brei je ook heen en weer. Op 13 augustus was de eerste patroonherhaling klaar:


Bijna weer een herhaling klaar en wat echt de reden voor deze foto is: de tweede bol is op:


Dit is de stand van zaken van afgelopen maandag, 21 augustus. Ik hoop in de volgende blog over deze trui te weten of het echt gaat passen. Nog een paar toeren, dan is 't zover. Wordt vervolgd.

Ik gebruik het patroon "Een trui met slangen" en brei met Lang Yarns Super Soxx. Allemaal gekocht bij Jeanet van Blij dat ik brei.
Ik gebruik als extra stimulans om deze trui voor de volgende winter af te hebben de challenge op Instagram #winterklaarbreienmaar.

Alles over deze trui voor mezelf kun je terugvinden onder het label "trui met slangen".

Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Het gaat wel een schoonheid van een trui worden Akkelien, en hoop van harte dat hij goed zal passen. Er komt weer wat koeler weer aan, dus mooi breiweer denk ik maar zo.
    Succes met de vorderingen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeps, wat zeg je nu, ik hoop zeker voor je dat de trui gaat passen, dat zou toch wel zonde zijn! Ik zal voor je duimen, groetjes Juffrouw Ooievaar

    BeantwoordenVerwijderen