{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 17 maart 2020

Dinsdag - poppendag Oud patroon, nieuw popje (3)

Dinsdag - poppendag Oud patroon, nieuw popje (3)


Na deel 1 en deel 2 is vandaag deel 3 aan de beurt over het nieuwe popje dat Maria gebreid heeft naar een heel oud patroon.


En deze keer krijgt het popje haar. 


Maria schreef me dat ze de haartjes precies volgens het patroon heeft gedaan: bundeltjes draad vastzetten met een stiksteekje. Een heel gedoe, maar het effect is leuk!


Het popje heeft nu ook een naam: Bastiaan!


Heel leuk geworden!
Albèrtje schreef vorige week al: "Mooi popje! Nu nog kleertjes!" Ja, inderdaad, dat heeft deze jongeman wel nodig. Maar ik begreep van Maria dat het voorlopig nog niet gaat gebeuren... Dus ik ben benieuwd wanneer ik weer poppennieuws heb over Bastiaan.

Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Angélique,
Blauw en zo,
Corina
Ria,
Rita en 
Sandra.

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 

Fijne dag!



Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

  1. Wat een vrolijkerd! Hopelijk blijft dat ook zo nu hij weet dat hij voorlopig in zijn blootje moet blijven.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Bastiaan, die heeft mooie haren, daar zal menig pop jaloers op zijn. Jammer dat we even op zijn kleertjes moeten wachten, maar dat komt vast goed :)
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, dat is echt heel veel werk om de haartjes zo in bundeltjes vast te maken. Maar nu heeft Bastiaan wel een lekkere bos gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bastiaan ziet er lief uit. En wat een leuk idee dat hij uit een boekje van 50 jaar geleden komt. Eigenlijk is er niet zoveel veranderd.
    groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is dan wel een blote Bastiaan, maar wel een leuke Bastiaan met hele mooie haren. Ik hoop dat hij wel snel wat aankrijgt voordag hij kou of erger vat!

    BeantwoordenVerwijderen