{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 19 maart 2020

Creatief Café

Creatief Café


Iedere derde donderdag van de maand is er Creatief Café in de bibliotheek in Sneek en ik probeer daar altijd heen te gaan. Soms kan het gewoon niet en zo heb ik de afgelopen maanden best een paar keer gemist. In januari was ik er wel, februari moest ik me weer afmelden. Dat was te snel na mijn dagopname in het ziekenhuis. Vandaag is 't de derde donderdag van maart, maar ik las dat de bibliotheken nu allemaal dicht zijn... Vanwege Corona. 

Jammer, want het is altijd leuk en gezellig. Ook mooi om te zien waar iedereen mee bezig is. Twee dames breien heel veel mutsjes en sjaals, die gaan uiteindelijk naar kindjes in een ver land. Ik heb in januari een aantal foto's gemaakt.


Wat maken ze mooie setjes, met steeds weer ander leuk garen!


Echt fantastisch hoeveel zij maken!


En dit koppie van een schaapje vond ik ook zo leuk! Het is nu vast al helemaal klaar, maar misschien krijg ik over een tijdje nog een foto te zien van het eindresultaat.


Als je in de buurt van Sneek woont: het Creatief Café is in principe steeds op de derde donderdag van de maand, van 14.30 - 16.00 uur. 
Je mag zelf weten wat je doet, haken, breien of nog iets anders. Als je hulp nodig hebt bij handwerk, dan is er vast en zeker iemand die je wil helpen!
Woon je niet in Sneek? Je zou eens kunnen informeren bij de bibliotheek bij jou in de buurt. Ik weet dat er veel meer bibliotheken zijn waar zoiets georganiseerd wordt!
Ik hoop dat het in april weer lukt, ik zal de website zelf ook in de gaten houden.


Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Dat lijkt me zo gezellig om tussen de boeken samen te handwerken. Hier in de omgeving heb ik dat nog niet gevonden. Jammer ook dat alle bibliotheken dicht zijn, maar wel begrijpelijk. Gelukkig kunnen we meegenieten van mooie handwerkjes via jouw blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo gezellig om met elkaar te handwerken... Maar dat kan nu een poosje niet meer. Wel jammer, maar hopelijk duurt het niet te lang!

    BeantwoordenVerwijderen