{ 'anonymize_ip': true }

maandag 2 september 2024

Creatief Café, augustus 2024 (2)

Creatief Café, augustus 2024 (2)


Op 15. augustus was er weer een Creatief Café en het stond die keer vooral in het teken van Wereld Grannysquaredag. Er waren heel wat harten gehaakt en we hebben vrolijke, hartelijke slingers geregen, ik vertelde er hier al over.

Er werd verder ook gehandwerkt en daarvan laat ik nu meer zien.


Loes maakt nog zo'n geweldig kussen.
Wilke haakt allemaal bloemetjes, dat gaat uiteindelijk een deken worden. Het lijkt me een enorme klus. Het eindresultaat wordt vast geweldig.


Yke haakt zo'n leuke windspiraal:


In de volgende collage zie je 2 sjalen, die breit Mattie, tegelijk! Een mannen- en een kindersjaal. De trui van Petra is bijna klaar!
Van de onderste twee foto's weet ik niet meer zeker van wie het is. Ik denk van Henne, een vestje en van Froukje, een trui.


Tineke was er voor het eerst. Zij heeft ontzettend veel hele leuke babymutsjes gemaakt. Die zijn voor een goed doel bestemd en daarom kwam ze. Mattie heeft ze meegenomen en inmiddels weten we dat deze mutsjes naar Moldavië en Oekraïne gaan.


Het Creatief Café in de bibliotheek in Sneek is steeds op de eerste en derde donderdag van de maand. De eerstvolgende keer is dus op 5 september. We zijn er van 14.30 - 16.00 uur. Iedereen neemt zelf een handwerkje mee. Een andere creatieve hobby mag natuurlijk ook. Koffie/thee is tegen een sympathieke vergoeding verkrijgbaar. Kom je ook? Voel je welkom!
Veel gezelligheid, veel kennis én inspiratie.

Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

  1. Wat leuk om elkaar zo te inspireren. Gezellig handwerken zo. Er worden leuke dingen gemaakt. Wat heeft ze veel mutsjes gemaakt, die worden vast dankbaar in gebruik genomen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Stuk voor stuk mooie projecten, zo te zien is iedereen voorlopig wel zoet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooi kussen zeg! Weer leuke projecten waar aan gewerkt wordt. Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig mooi wat er allemaal is gemaakt, die windspiraal is ook geweldig leuk. Prachtig ook al die mutsjes voor een geweldige bestemming!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke dingen weer, en die mutsjes er zitten zulke leuke bij!

    BeantwoordenVerwijderen