{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 27 september 2024

Vriendelijke vrijdag en een geborduurd ringkussentje

Vriendelijke vrijdag en een geborduurd ringkussentje



Je hebt er deze maand al vaker wat over kunnen lezen en zelfs al best veel gezien, in deze blog en in deze blog. Op deze vriendelijke vrijdag laat ik het eindresultaat zien.


Op de volgende foto zie je hoe het was, vlak voordat ik er een kussentje van maakte. De rijgdraden heb ik eruit gehaald en ik heb toen nog een paar pluisjes extra geborduurd. Je kunt nu goed zien dat ik de randen aardig vol had met steeltjes. Ook de hoeken had ik nog opgevuld met wat "groen".


Op de volgende foto's zie je het van alle zijkanten.


Hannah had aangegeven dat ze van warme kleuren houdt, van oudroze, okergeel, groen- en bruintinten. De madeliefjes op m'n geborduurde tas vond ze ook leuk.
Ik heb veel klavertjes vier toegevoegd en ook wat vergeet-me-nietjes.


Een klaverbloem, boterbloem, kamille en ook veel fantasie, al liet ik me zeker inspireren door was ik in de bermen zag.


Ook veel "grassen". Het mocht lekker vol en dat was ook juist leuk om te doen.


Dit is een ringkussen, daarom moest er wel iets van een lint of zo aan of op. Anders vallen de ringen er natuurlijk af. Ik zag online dat je dat er ook wel gewoon omheen kunt strikken. Dat vond ik eigenlijk wel een heel goed idee en ik heb het uitgeprobeerd met twee ringen van mezelf:


Op verzoek van Hannah heb ik er toch een klein ringetje op bevestigd, met aan de onderkant een knoopje, om de stof zo weinig mogelijk te "verknoeien". Hannah ging zelf voor een lintje of een mooi touwtje zorgen. Dat is ook wel een heel goed idee. Nu kon ze iets kiezen dat bij de verdere aankleding van de dag past.

Eind augustus had ik het klaar, op de laatste maandag van die maand heb ik het verstuurd. Het duurde twee dagen voor het er was, dat vond ik super spannend.... Gelukkig is het goed aangekomen en ze heeft het samen met haar dochter uitgepakt en ze vonden het HELEMAAL fantastisch! 😊 Daar doe je het voor!

Ze zijn inmiddels getrouwd, Hannah en Ben. Ik wens hen en hun mooie gezin een prachtige toekomst.


Op deze vrijdag wens ik je graag een vriendelijke dag
en een heerlijk weekend 🍀🍀🍀


Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten