{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 7 mei 2024

Dinsdag - poppendag Een boek cadeau

Dinsdag - poppendag Een boek cadeau



Door omstandigheden kreeg ik kort geleden nog een verjaardagscadeau, van Lydia. Ik kreeg een boek en dat is zo ontzettend leuk dat ik er hier wat van wil laten zien.

Het boek heet "Gehaakte poppen" en het is gemaakt door Kerry Lord. 
De ondertitel is "Creëer je eigen poppen en outfits".


Je ziet al op de voorkant dat er veel verschillende poppen en outfits in staan.


Dit staat achterop:

"Stel je voor dat je de favoriete voetballer van je zoon zelf kunt haken, of je kleindochter in haar favoriete prinsessenjurk, of een miniatuurbruidegom voor het vrijgezellenfeest van je beste vriendin...

Maak je favoriete personen en voorzie ze van een oneindige garderobe met behulp van dit fantastische interactieve bladerboek met poppenpatronen die je naar wens kunt combineren.

Personaliseer je poppen door zelf een kapsel, kleding en accessoires te kiezen en maak zo je eigen familie, vrienden en favoriete personages n gehaakte vorm.

Maak iedereen die je kent - jong of oud, met baard of helemaal kaal - en bepaal wie je pop vandaag is. Duik in de verkleedkist die dit boek is en maak zeemeerminnen, ballerina's, astronauten en comboys - of gewoon je vader in zijn dagelijkse kleding! 

Dit unieke boek is zeer compleet, met patronen en technische instructies en met opties voor baisspoppen en geavanceerde modellen. Het is geschikt voor beginners én gevorderde hakers en bevat alles wat je nodig hebt om steeds opnieuw je gehaakte poppen tot leven te brengen."


Als je het boek openslaat, zie je de inhoudspagina en dan ontdek je dat het een bijzonder boek is:


De volgende bladzijden zijn verdeeld in hoofden en kleding en dan kun je allemaal mogelijkheden ontdekken.


In de collage zie je pop 1, in de tweede foto met het comboypak aan, op de derde foto zie je de pop die bij dat pak hoort, maar dat dirigentenpak staat 'm ook prima!

Ik heb even gekeken wat mij wel een leuke combinatie leek en ik kwam tot deze pop:


Je kunt ook nog met kleuren variëren met kleuren. Er is nog zoveel mogelijk. Wat een leuk cadeau! Heel blij mee. Het is een groot plezier om door te bladeren. En het is absoluut inspirerend. Misschien komt er ooit een gehaakte pop uit dit boek langs op dinsdag-poppendag.

Wat feiten op een rij:

Titel: Gehaakte poppen
Auteur: Kerry Lord
Uitgeverij: Veltman Uitgevers, Utrecht
Pagina's: 96
Je vindt 23 poppenhoofden en 23 kledingsets in het boek. Achterin vind je nog meer dingen zoals hoofddeksels.
Prijs: € 17,99
ISBN: 9 789048 318759


Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria

Als je ook mee wilt doen aan poppendag, voor een keertje of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideeën te delen en elkaar te inspireren.
Je mag me hierover ook mailen: debreimeisjes@gmail.com.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Super wat een gaaf boek ik zie jou al glunderen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohhh Akkelien, wat een geweldig leuk en mooi boek heb je gekregen van Lydia. Weet we zeker dat jij daar leuke popjes uit gaat maken. Grappig dat je daar de modelletjes zelf kunt samenstellen, zo worden het unieke poppen. Ga je ze ook mooie namen geven?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Absoluut een leuk cadeau, ik zou zeggen: leef je uit!

    BeantwoordenVerwijderen