{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 6 april 2023

Van de 7 zussen, Tiggy

Van de 7 zussen, Tiggy


Donderdag is momenteel dekendag bij mij. En omdat dit jaar, in mei, het langverwachte achtste deel van de boekenserie over de 7 zussen uit komt, vind ik het leuk om het nog eens over die zussen te hebben.

Vandaag komt Tiggy langs, van deel 5.


Tiggy, spiritueel en een zeer bijzondere band met dieren. Haar geschiedenis blijkt in Spanje te liggen. Ook speelt een groot deel van dit boek zich af in Schotland. In de deken brei je Schotse ruiten in rechte en averechte steken. Tiggy is een frèle dame, haar ster is ook klein, en min om meer uit de Schotse ruit "geplukt.
Iets eenvoudiger om te breien dan de kabels en bobbels uit het vorige deel. Hoewel je wel goed op moet letten en elke toer anders is!


Wil je meer lezen over dit deel? Lees dan deze blog nog eens terug.
Het patroon is zeer uitgebreid, alle toeren zijn helemaal uitgeschreven en er zijn teltekeningen toegevoegd. Het patroon is beschikbaar in 't Nederlands, Engels en Duits.
Je kunt het patroon hier vinden in mijn Etsy-winkel.

De onderste twee foto's zijn gemaakt door Age, @FryskFoto




Als het niet lukt met de aankoop van het patroon via Etsy of als je een andere vraag hebt, je kunt contact opnemen. Bijvoorbeeld via Messenger van de Facebookpagina of via een mail: debreimeisjes@gmail.com.

Alle blogs over deze deken vind je terug onder het label "#7zussendeken".

Houd je niet van breien en wil je wel een 7 zussen deken? Kijk dan hier bij Wietske van Lief Gehaakt, zij heeft de gehaakte versie ontworpen.


Fijne dag ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Tiggy, die dingen aanvoelt... Ik kwam ze ook weer tegen in het laatste deel onlangs...
    Mooie deken!

    BeantwoordenVerwijderen