{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 26 januari 2018

Geluk

Geluk


In mijn familie zijn er in deze periode heel veel verjaardagen en zo werd een nichtje 18 jaar. Ook nog eens een echte mijlpaal! Nu zit ze in haar examenjaar en had ze een belangrijke toetsenweek vlak na haar verjaardag, dus de viering stelt ze even uit. Lastig om een datum te plannen met al die andere verjaardagen....
Ik haakte alvast een cadeautje voor haar en wilde haar geluk wensen. Uiteraard met haar verjaardag, ook met haar examenjaar en al het andere in haar nu volwassen leven! Ik zocht een mooi symbool en kwam uit bij het klavertje vier van Jolanda. 


Een heel leuk patroontje, je vindt het hier, dat bestaat uit 4 hartjes en een lieveheersbeestje.
Ik had wel een verbeterpuntje: zo'n hartje begint met 2 bolletjes en als je die even met twee vasten aan elkaar haakt voor je verder gaat met toer 4 van het patroon heb je helemaal geen gaatjes!


Ik nam dit patroontje ook mee voor de handwerkavond en haakte rode en roze hartjes voor aan het pakketje. Mijn voorbeeld had ik toen namelijk al weggegeven. Zo konden de dames toch zien hoe zo'n hartje er op zich uitziet.


Eigenlijk lijkt het ook wel op het hartje dat ik zelf eerder haakte, deze zijn vooral wat platter:


Leuk ook voor Valentijnsdag, hé!

Ik vond het weer heel leuk om te haken. En kijk ook even bij de andere patronen van Jolanda, ze heeft een paar gratis patronen en ook veel patronen die ze voor een klein prijsje verkoopt. En de opbrengst gaat naar een heel goed doel! 

Dan wil ik nog even dit mooie boek laten zien:


Ik kreeg het op mijn verjaardag, van m'n lieve breivriendinnetje 😊 Het is alleen al prachtig om te bekijken! Heel blij mee!

En kijk eens, de stapel wasdoekjes werd nog hoger!Zo'n mooie foto! Die kreeg ik weer van Bianca van Chefwol.nl. Zij had de inzamelingsactie voor de doekjes. Op deze foto zijn het er 117! zie ook deze blog van Chefwol.Graag wens ik iedereen een heel fijn weekend mét happy momentjes!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

 1. Wat een productiviteit! Erg leuk dat klavertje 4. Als dat geen geluk brengt dan weet ik het niet meer. Goede tip van die 2 vasten. Onthoud ik voor als ik weer een hartje of misschien wel dit klavertje haak. De cover van het boek vraagt erom om ingekeken te worden. Goed uitgezocht door je breivriendin. En wat gaaf, zo'n stapel doekjes! Echt weer een staaltje breien/haken is verbinden. Jullie ook een Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief cadeautje. Dat is er zeker eentje om te onthouden. En wat een stapel vaatdoekjes, petje af hoor. Fijn weekend. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk klavertje vier!
  Het lijkt me een leuk 'onderwegklusje' voor mezelf, maar ik kan nog niet beloven dat dat lukken gaat hoor. Het staat in ieder geval opgeslagen op mijn tablet.
  Ben je net jarig geweest? Zo ja, dan alsnog van harte gefeliciteerd! Dat boek ziet er heel mooi uit, je maakt me nieuwsgierig naar de binnenkant *Ü*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was al ongeveer drie weken geleden :-) Ik had het boek hier nog niet laten zien en het is wel iets waar ik heel blij mee ben, vandaar nog even in deze "happy" blog.

   Verwijderen
 4. Dat is een mooi gelukswensertje! Ik heb hem ook eens gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is een leukerd! Nu maar hopen dat hij ook helpt. ;-)) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een leuk klavertje !! oja valentinesdag.. doe er eigenlijk niks aan, maar een paar hartjes uitdelen hier en daar kan geen kwaad

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooi hangertje leuk om weg te gevne

  BeantwoordenVerwijderen