{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 20 juni 2023

Dinsdag - poppendag Een opkikkertje voor Bea

Dinsdag - poppendag Een opkikkertje voor Bea


Bea die tegenwoordig vanuit Leeuwarden naar het Creatief Café in Sneek komt, moest een operatie ondergaan. Een nieuwe knie, dat gaat even tijd kosten!

Ik bedacht dat ze wel een opkikkertje kon gebruiken. En omdat de kikker uit Sneek komt, probeerde ik 'm een Sneeker zwembroek te geven.
Kijk, hier liggen alle onderdelen al klaar:


De zwembroek is voor de helft zwart en voor de helft geel en ik haakte dat deel in de achterste lussen. Ik haakte weer grotendeels volgens dit patroon van Monique Meulenbroek. 1 toer extra voor de buik, die ik dan ook weer op de achterste lussen haak van de zwembroek.


Het in elkaar zetten, dat is altijd even priegelen. En dan komen de oogjes erop...


Ja, ik vind 'm zelf wel weer leuk 🐸

Ik had nog een leuke opkikkerkaart en die nam ik mee naar de bieb toen we Creatief Café hadden. Zo kon iedereen er even wat opzetten. En ik stuurde dit kikkertje mee.
Hopelijk is Bea snel weer op de been en kan ze dan weer goed uit de voeten! Eerst moet ze haar beste beentje voor zetten en dan voetje voor voetje weer zover komen dat ze weer aan kan komen haken bij het Creatief Café!


Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria

Als je ook mee wilt doen aan poppendag, voor een keertje of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideeën te delen en elkaar te inspireren.
Je mag me hierover ook mailen: debreimeisjes@gmail.com.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

4 opmerkingen: