{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 27 juni 2023

Dinsdag - poppendag Een andere Pippi

Dinsdag - poppendag Een andere Pippi


Pippi komt best vaak hier langs op dinsdagen. Diverse Pippi's zelfs. Er is een Pippi die hier in huis woont en ik heb er ook een gemaakt voor Lydia. Een nicht van mij heeft een Pippi die ook al eens in mijn blog te zien was en het vaakst zie je Pippi van Maria. Zij krijgt namelijk ook best vaak nieuwe kleding, de geluksvogel.

Kort geleden kreeg ik op social media bij een berichtje over die Pippi van Maria een hele leuke reactie met een geweldige foto van een andere Pippi:


Pippi mét meneer Nilsson, op een paard! Zo leuk! Ik vroeg of ze nog wat foto's had en of ik het dan in een blog mocht laten zien. Zodoende 🙂
Ik denk dat het paard zo'n krukje is met een dier erop gehaakt.


Pippi en meneer Nilsson zijn gehaakt naar een patroon van Mrs. Hooked. Je kunt bij haar tegen een kleine vergoeding allerlei patronen kopen, o.a. van Pippi.


Erg leuk stel! 


Pippi heeft uiteraard een label op mijn blog, dus als je meer Pippi's wilt zien, kijk dan vooral onder het label "Pippi".

Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria

Als je ook mee wilt doen aan poppendag, voor een keertje of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideeën te delen en elkaar te inspireren.
Je mag me hierover ook mailen: debreimeisjes@gmail.com.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Oh, wat een mooie Pippi! Het paard en aapje zijn ook super! Volgens mij is het aapje naar een patroon van Kristel Droog gehaakt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke Pippi, fijn dat je de foto's mocht delen op je blog.

    BeantwoordenVerwijderen