{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 26 september 2018

De eerste ambassadeursdag

De eerste ambassadeursdag


Vorige week had ik een hele leuke afspraak in mijn agenda staan. Zoals jullie weten ben ik één van de ambassadeurs van Breiclub.nl. Ik had als enige van het stel al mijn collega-ambassadeurs al eens ontmoet. Nu stond er een speciale ambassadeursdag op het programma, zodat we eindelijk een keer allemaal bij elkaar waren. We waren uitgenodigd door De Bondt B.V., hoe bijzonder is dat?!?!


Van links naar recht zie je hier Alexa (Amilishly), onze coach Bianca (Chefwol), Sietske (Siets aan de Haak), Wietske (Lief Gehaakt), Renske (Renske Creatief) en ikzelf zit helemaal rechts.


We hadden een super leuke dag! Eerst werd ons het een en ander over het bedrijf De Bondt verteld én over Scheepjes. Er waren prachtige garens om te zien én te voelen:


Er was koffie/thee, mét wat lekkers, een heerlijke lunch en veel gezelligheid. 

Na de lunch kwam Margje Enting langs. Margje heeft meegewerkt aan het boekje over stokhaken (daarover schreef ik een hele tijd terug deze blog). Ze staat niet op dat boek vermeld, wel op het andere boek waar ze aan meeschreef en dat ik toevallig in huis had van de bibliotheek, Tunisch haken:



Margje vertelde dat ze eigenlijk veel liever breit en liet ons de prachtigste dingen zien:


Nog meer mooie breiwerken van Margje, o.a. Lets breiwerk en breiwerk met kraaltjes:


Geweldig om te zien, heel inspirerend!

Het was een superleuke dag en we hadden gewoon tijd te kort.


Voor we het wisten was het de hoogste tijd om weer op huis aan te gaan. We kregen nog een leuke tas mee en nu hoopt Scheepjes dat wij wat leuks gaan maken met hun mooie garens. Ik denk zomaar dat dát wel goed komt! 
Renske schreef ook al een blog over deze leuke dag, haar verhaal en foto's vind je hier.



Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl



Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen: