{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 23 februari 2023

Van de 7 zussen, Star

Van de 7 zussen, Star


Donderdag is momenteel dekendag bij mij. En omdat dit jaar, in mei, het langverwachte achtste deel van de boekenserie over de 7 zussen uit komt, vind ik het leuk om het nog eens over die zussen te hebben.

Vandaag komt Star langs, van deel 3.


Dit boek heet Schaduw en het was voor mij direct duidelijk dat ik schaduwbreien ging gebruiken voor dit deel van de deken. In deze baan zijn 7 sterren te zien vanuit een bepaalde hoek. Omdat de zus van dit deel Star heet en omdat de zussen vernoemd zijn naar de sterren van de Pleiaden.


Wil je meer lezen over dit deel? Lees dan deze blog nog eens terug.
Het patroon is zeer uitgebreid, alle toeren zijn helemaal uitgeschreven en er zijn teltekeningen toegevoegd. Het patroon is beschikbaar in 't Nederlands, Engels en Duits.
Je kunt het patroon hier vinden in mijn Etsy-winkel.


Af en toe lees ik in een reactie dat het niet lukt met de aankoop van het patroon. Misschien heb je een andere vraag. Je kunt contact opnemen, bijvoorbeeld via Messenger van de Facebookpagina of via een mail: debreimeisjes@gmail.com.

Alle blogs over deze deken vind je terug onder het label "#7zussendeken".

Houd je niet van breien en wil je wel een 7 zussen deken? Kijk dan hier bij Wietske van Lief Gehaakt, zij heeft de gehaakte versie ontworpen.


Fijne dag ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes ðŸ’—💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Wow, wat een creatief idee en wat een kunstige uitwerking! wow! Els (DDFZ)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo n mooie deken ik heb dd boeken nog lang niet uit

    BeantwoordenVerwijderen