{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 21 februari 2023

Dinsdag - poppendag Feest- en Gelukspoppetjes

Dinsdag - poppendag Feest- en Gelukspoppetjes


Op Instagram zag ik een lieve en leuke actie van Annemarie van Haakidee:



Ik vul de tekst hier grotendeels aan:
"HAAKIDEE IN ACTIE VOOR GIRO555! Met de laatste exemplaren van Feest- en Gelukspoppetjes Haken wil ik graag een actie doen voor Giro555, voor de slachtoffes van de aardbeving in Turkije en Syrië. Bestel in de periode van 14 feb t/m 28 feb 2023 via de shop van Haakidee.nl de laatste boeken met een fijne korting. Per verkocht boek in deze periode zal ik € 5,00 overmaken naar GIRO555! Help je mee om een mooi bedrag te doneren?"

En ik voeg de link toe, je vindt het boekje en de complete uitleg hier op de website van Haakidee.nl.
Je snapt het al, ik heb het boekje al besteld 🙂
En ik had het heel snel in huis:


In dit boekje vind je patroontjes voor maar liefst 17 dieren en ook nog een indiaan, een aantal kindjes, een opa en oma, een ninja, een prinses, een robot en een zeemeermin.


Op mijn blog heb ik al heel wat gehaakte gelukspoppetjes laten zien, vaak min of meer geïnspireerd op het eerste boekje van Annemarie, Gelukspoppetjes Haken (niet meer leverbaar), dit boekje levert weer een heleboel nieuwe inspiratie op!

Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Ria


Als je ook mee wilt doen aan dinsdag - poppendag, voor een keer of voor langer, laat het dan weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer. Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren.


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Leuk Akkelien, ik kocht het boekje ook!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik zag het aan je reactie op Instagram, Willemien :-) Leuke actie, en ook een leuk boekje, kan best bij de verzameling!

      Verwijderen