{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 15 februari 2023

Creatief café in januari

Creatief café in januari


Morgen is er weer een Creatief Café. Hoog tijd dat ik wat vertel over de vorige keer. Ik had er natuurlijk al iets van gedeeld, omdat ik een blog gewijd had aan de troostsokken van Jacobien.
Vandaag vertel ik meer.

Bea wil graag mittens maken. Wat een super vrolijk sokkenwolletje! Ze wilde graag tips over hoe ze de duim erin kan maken. Heel benieuwd hoever ze inmiddels is.


Yke was bezig met de laatste dingen voor haar siamese kattentweeling. Wat een leuk stel:


Tara was ook aan het haken, een boodschappennetje van zo'n leuk bolletje heel dun katoen garen:


Op de volgende foto zie je het breiwerk waar Henne mee bezig was:


Er was ook een vriendin van Jacobien, Saskia. Zij was met dit vrolijke garen aan het breien:


Als ik het goed heb worden het wanten.
En Agnes wil sokken breien. Zij is ook op weg geholpen. Het ging prima, dat rond breien met 4 naalden. Ik ben ook heel benieuwd hoever zij inmiddels is!


Hennie was er ook, zij had een kleindochter mee en was zelf daarom niet aan 't handwerken. Ze heeft Agnes goed op weg geholpen. Zelf had ik een bol sokkenwol mee, maar ik was voornamelijk aan het praten, helpen, foto's aan 't nemen. Er kwam ook nog iemand langs in de bibliotheek die ik ken en lang niet gezien had. Ze schoof ook gezellig even aan en dronk een kop thee mee. Uiteindelijk heb ik volgens mij 5 steken voor mijn eerste sok opgezet. Dat schiet niet op, natuurlijk! De sokken zijn inmiddels wel klaar, ik zal ze nog laten zien.

Het was een zeer gezellige middag en de tijd vloog voorbij!
Morgenmiddag is er weer Creatief Café in de bibliotheek in Sneek, van 14.30 - 16.00 uur. Kom je ook een keer aanhaken of -breien?


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

1 opmerking:

  1. Wat een mooie dingen worden er gemaakt daar in de bieb van Sneek. Ik zou graag een keertje aanhaken, jammer dat jullie zover weg zitten! Veel plezier morgen! Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen