{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 10 november 2022

Creatief Café in oktober

Creatief Café in oktober


In oktober was er weer een Creatief Café, in de bibliotheek in Sneek. Zo gezellig was het!

Er was weer een nieuwe deelneemster, iemand die graag tekent, je ziet iets van haar werk rechtsboven in de collage. En verder veel brei- en haaksterren.


Heel leuk was het dat Afke weer eens langs kwam. Zij kwam altijd toen we nog aan de dekens haakten voor De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. Nu kwam ze met de muts, die je linksonder ziet. Er moest een pompon op en ze wist niet hoe dat moest. Dat heeft Hennie even heel snel geregeld. 
Tara had ik ook al maanden niet gezien. Zij was polswarmers aan het breien, je ziet ze linksboven. Agnes vond de steek heel leuk en voegde 'm toe in haar polswarmers, de foto ernaast.
Henne liet zien dat ze met een deken bezig was in regenboogkleuren en ze gaat ook een deken maken van de lapjes die je daaronder ziet. Dat zijn patronen uit het Harry Potter breiboek.

Daaruit heeft ze de sjaal al gebreid in de techniek schaduwbreien:


Yke was met een poes bezig. Het voorbeeld zie je in het kleine fotootje, het worden er dus uiteindelijk twee. En best wel groot.


Ik heb kennelijk vergeten op de foto te zetten waar Hennie en ik mee bezig waren. Van mezelf weet ik het nog wel: ik was bezig met de sokken van de socktoberparty. Die sokken zijn al klaar inmiddels en heb ik hier laten zien.

Volgende week is er weer Creatief Café in de bibliotheek in Sneek, op 17 november van 14.30 - 16.00 uur. Altijd op de derde donderdag van de maand. Ik heb er zin in!


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag2 opmerkingen:

  1. Ontzettend leuk om elkaar eens in de zoveel tijd te ontmoeten. Je kunt zoveel inspiratie bij elkaar opdoen en het is ook gewoon gezellig.
    De poes van Yke vind ik wel heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie dingen worden er gemaakt daar in de bieb van Sneek. Gezellig hoor. Toevallig zag ik dat er hier in het buurthuis nu ook zo'n handwerkochtend is waar iedereen mag aanschuiven, maar helaas dan werk ik. Gelukkig kan ik een beetje meegenieten van jullie gezellige bijeenkomsten. Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen