{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 23 november 2022

Boekreview: Haken in alle kleuren

Boekreview: Haken in alle kleuren


Via Instagram volg ik Jorina Joosse, zij heet daar De Haakbubbel. Jorina houdt van kleur! Ik wist ook dat ze met een boek bezig was en dat het al een tijdje uit was.
Op dit moment koop ik niet meer alle boeken die uit komen. Toch was ik best benieuwd naar dit boek en ik was dan ook blij dat ik het in de bibliotheek zag 🙂Het is een vrolijk boek met de naam "Haken in alle kleuren".

Dit is de achterkant van het boek:


Dit is de tekst:
"Welkom in de kleurrijke wereld van Jorina Joosse. Ze nodigt je uit bij haar thuis, waar je haar haakprojecten kunt zien in haar vrolijke interieur. Warme dekens in felle kleuren met zigzagpatronen, ingehaakte bloemen, contrasterende ruiten en pompons aan de randen. Slingers met noppen en glinsterdraad. Vrolijke doekjkes met hartjes en zwanen meet gouden kroontjes. Je wordt alleen al blij van het bekijken van al die gehaakte dekens, kussens, kleden, slingers, doeken, mandjes en zelfs een poef.

Van alle projecten vind je duidelijke patronen, zodat je ze zelf kunt haken. Er zijn makkelijke projecten met eenvoudige steken waar je lekker uren aan door kunt haken, maar ook technisch uitdagender projecten zoals dekens in de interlocking- en tapestry-techniek. Breng vrolijkheid in je huis met Haken in alle kleuren."


Op deze foto zie je alle projecten, het is de inhoudsopgave in één foto.

Alle ontwerpen zijn verder verdeeld in de volgende "hoofdstukken": Zithoek, Dekens, Keuken en Decoratie.

Een hoofdstuk begint zo:


Mooie foto's! Je vindt in dit hoofdstuk maar liefst 6 dekens!
Verder zie je hier al een vloerkleed liggen, dat bij het hoofdstuk Zithoek hoort, met een poef en 2 patronen van kussens. In totaal vind je 18 patronen in dit boek.

Wat feiten op een rij:

Titel: Haken in alle kleuren
Auteur: Jorina Joossen
Uitgever: Forte Creatief
Fotografie: Marissa van Roon
Vormgeving: Sigrid Bliekendaal
Uitgegeven in 2022
ISBN: 978 90 0038 159 3
Prijs: € 22,99


Ik vind het boek er leuk en vrolijk uitzien. Prachtige foto's en mooie vormgeving.
Je kunt het vast en zeker bestellen bij de boek- of handwerkwinkel bij jou in de buurt en het is uiteraard online te koop.
En misschien kun je het ook bij je bibliotheek lenen!


Fijne dag 📕📗📘

Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Een boek voor de vrolijke haakster (en haker 😉)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kunt idd niet alles kopen en vaak blijft het bij doorkijken en misschien 1 item maken en dan staat het boek weer in de kast.
    Maar ik vind het altijd wel leuk om te zien hoe het boek is opgebouwd en hoeveel aandacht er aan de fotografie is gegeven!

    BeantwoordenVerwijderen