{ 'anonymize_ip': true }

dinsdag 4 augustus 2020

Zomer- en zeehaakwerk (4)

Zomer- en zeehaakwerk (4)


Het werkje dat de alle zomerse dinsdagen lijkt te gaan vullen, vorderde ineens behoorlijk goed. Doordat ik wat langer moest wachten Zo besteedde ik mijn tijd goed, dus vond ik het niet zo erg. Ik haakte zo ver mogelijk aan zo'n raar vormpje van vorige week, maar kon niet verder, omdat ik geen vulling mee had. Toen haakte ik met de draad vanaf de andere kant van de bol al twee "pootjes". En thuis besloot ik de rest van de onderdelen ook te doen.


Hierboven het tweede setje van wat ik de vorige keer al liet zien, op de volgende foto de vier pootjes. Waarbij ik moet aantekenen dat ik er vijf heb gehaakt. 


Twee weken geleden merkte Marjan op dat ik wel mocht uitkijken, met zulke kleine onderdelen, dat ik ze niet kwijt zou raken. Dat is dus precies wat er gebeurd is. Ergens tussen die wachtkamer en thuis ben ik er eentje verloren. En inderdaad was een nieuwe snel bij gehaakt 😁

Alleen nog "even in elkaar zetten"!

Nu ga ik kijken of er ook poppen- of ander nieuws is bij

Angélique,
Ria en
Rita.

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 


Juli en augustus 2020, in deze zomermaanden is er vast en zeker regelmatig wat te zien en te lezen bij De Breimeisjes, al zijn de blogs misschien wat korter dan anders.
Een hele fijne zomer gewenst en fijn dat je af en toe komt kijken hier!
Heel veel liefs 💗

Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen:

  1. Och, jeetje, dat je er precies één kwijt raakt na dat goede advies. Gelukkig kun je dat met haakwerk snel oplossen.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ai, dat is inderdaad altijd een risico en al vind ik priegelwerk vaak leuk, ik ben niet zo'n fan van dat pootjes en oortjes haken op de vierkante cm. En nu wil ik natuurlijk weten wat het gaat worden.

    BeantwoordenVerwijderen