{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 19 augustus 2020

Grannysquareday 2020

Grannysquareday 2020


Afgelopen zaterdag, 15 augustus, was het Grannysquareday 2020. Ik haakte de hele zomer aan een grannysquareproject, mijn vakantieproject.
Daar houd ik wat garen van over en daarvan haakte ik mijn bijdrage voor afgelopen zaterdag.


De inspiratie voor de grannysquare vond ik bij Haak je aan? Haken is verbinden! Iedere dag vind je een idee voor een granny bij hen. Nu was de tekening bij dit idee niet helemaal zoals de gehaakte voorbeelden en ik heb het zelf dan ook iets aangepast. In de tekening waren er rondom drie toeren vasten gehaakt. Stokjes gaan natuurlijk veel sneller, dan ben je met 1 toer klaar!
Om het nog wat groter te krijgen haakte ik bij de volgende alvast een toer grannystyle erom heen:


Deze twee granny's plaatste ik afgelopen zaterdag "in de wereldwijde grannydeken". Direct daarna op de hashtag gekeken om een screenshot te maken 😄 Je moest dan wel even op "recent" klikken, want automatisch kwam "populair" in beeld en daar waren die granny's van mij dan weer net niet bij 😉
Toch kleuren ze leuk in het grote geheel:Ik haak nog wat verder met de restjes en ben van plan om het uiteindelijk op te sturen naar de actie "De kracht van het KUSsen", waarbij van allerlei lapjes kussens gemaakt worden, die worden dan weer uitgedeeld aan mensen die wel een KUSsen, een knuffel of een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Kijk voor meer informatie even op de Facebookpagina van Haak je aan? Haken is verbinden! Zo'n sympathiek en mooi idee weer!


Juli en augustus 2020, in deze zomermaanden is er vast en zeker regelmatig wat te zien en te lezen bij De Breimeisjes, al zijn de blogs misschien wat korter dan anders.
Een hele fijne zomer gewenst en fijn dat je af en toe komt kijken hier!
Heel veel liefs 💗


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

2 opmerkingen: