{ 'anonymize_ip': true }

maandag 20 januari 2020

Blauwe maandag: give away

Blauwe maandag: give away


Hebben jullie last van het blauwe-maandag-gevoel?
Dit schijnt de dag te zijn dat mensen zich realiseren dat het 'm weer niet gaat worden met de goede voornemens. En januari is voor veel mensen een moeilijke maand, het is nog zo donker, het weer zit vaak niet mee, dat soort dingen.
Persoonlijk heb ik er geen last van gelukkig! 

In het verleden heb ik wel vaker een blauwe-maandag-blog geschreven en dan gaf ik wel eens iets weg. Het had zomaar een traditie kunnen worden, maar ergens ben ik daar weer mee gestopt. Vandaag pak ik 't weer op: ik geef wat weg!

Twee weken geleden liet ik zien dat ik een ontwerp heb gemaakt voor sokken voor Friesland Post. 

Graag geef ik nu een exemplaar weg van de Friesland Post, het januarinummer, waarin je o.a. het patroon vind van de Fryske sokken.


En ik heb nog wat om weg te geven, het haakboek "Haak je warm", gemaakt door Joke ter Veldhuis van Lossen & Vasten:


Wil je meer weten over dit boek? Ik schreef er een review over, die lees je hier.
Het boek staat nog helemaal nieuw in de kast hier, leuke patronen en het is nog maar januari, dus 't kan nog best koud worden, hé!

Wil je in aanmerking komen voor de Friesland Post of het boek? Of weet je iemand die er blij mee zou zijn?
Laat een leuke reactie achter!
Op de laatste dag van januari, de 31ste, laat ik weten wie de winnaars zijn!

Zelf heb ik geen blauwe maandag: vanavond is 't handwerkavond, daar heb ik heel veel zin in 🙂


Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

11 opmerkingen:

  1. Op deze blauwe maandag is het ook best wel koud! Zou er toch nog winter komen? Dan wil ik graag iets warms haken.De voorkant van het boek 'Haak je warm' ziet er erg aantrekkelijk uit. Maar ik zou het boek dan aan mijn dochter van 13 jaar willen geven. Zij is zo fanatiek begonnen met haken, dat je daar al 'warm' van wordt. Voor haar zou het een leuke uitdaging zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. blauwe maandag, ach die dag gaat vanzelf weer over he! hoeven we nix voor te doen! friese sokken breien, leuke uitdaging, maar mezelf ook warm haken, is een aantrekkelijk idee. waag dus graag een kansje op 1 van de 2.
    groetjes ma broeders

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Blauwe maandag...Daar heb ik gelukkig geen last van, zeker met al die leuke projecten die voorbij komen. Ik doe graag mee met de giveaway van het haakboek.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geen last van bleu monday maar me een beetje warm haken of breien komt wel van pas. Graag doe ik mee met de give away.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Graag zou ik dit aan mijn toekomstige schoondochter geven. We gaan binnenkort samen een workshop sokken breien volgen. Ik haak zelf veel en ik hoop dat zij ook veel plezier krijgt in deze heerlijke hobby.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ben heel benieuwd naar het Friese tijdschrift en de sokken. Ze wapperen zo mooi in de wind. Prachtig plaatje.
    Ik doe graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook hier nergens last van ;) We gaan gewoon gezellig door met waar me mee bezig zijn. Wel een leuk idee om een give away te organiseren! Ik waag een kansje op je boek haak je warm :)
    Veel handwerkplezier vanavond, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. ik had al wel wat opgevangen over de blauwe maandag geen idee waar dat over ging en nee gelukkig heb ik daar geen last van gehad, ik ga voor het blad waar die mooie sokken in staan en dan geef ik dat blad door als het uit is aan iemand die daar vast ook wel blij van wordt :))

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Blauwe maandag? Je hoort het overal maar ik heb er niets mee al die vreemde dagen. Ik zou het tijdschrift Friesland wel willen winnen en ik weet iemand die er ook heel blij van wordt. Dan kunnen we mooi samen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. De Friesland Post en het haakboek lijken me allebei erg leuk! Ik waag graag een kansje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Graag waag ik een kansje op het boek van joke gr j.s

    BeantwoordenVerwijderen