{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 14 maart 2019

Kikker ik al op?

Kikker ik al op?


Het is inmiddels ruim 4 weken geleden, dat ik dat treetje miste. Het gaat iedere dag iets beter en ik vind dat het eigenlijk heel goed gaat. Vanaf vorige week vrijdag vond mijn fysio dat ik thuis wel weer met één kruk kon lopen. Wat een verschil is dat! Dan kun je dus weer eens iets meenemen in die "vrije" hand! Daar kikker je ook best wel van op 🐸



Ik maak overigens ook dankbaar gebruik van onze eetkamerstoelen, die wieltjes hebben. Ik kon al vrij snel achter deze stoelen lopen en zo iets meenemen. Ik kan zo zelfs een deel van de vaatwasser uitruimen! Dan schiet het tenminste beter op dan steeds 1 dingetje, hé.


Ik krijg nog steeds leuke post. Vorige week kreeg ik bijvoorbeeld deze leuke kaart:


Misschien had je 'm hier al gezien bij Angélique.
Dáár kikker je toch direct van op, zo'n kunstwerkje!


Ik had nog even contact met Angélique om haar te bedanken. En over die ene wens, "Doe jij maar even heel veel niks", die vind ik heel leuk, maar dát lukt mij natuurlijk niet 😉 Ik werk juist hard aan een zo goed mogelijk herstel en probeer ook verder de dingen te doen die kunnen. Dat wist ze wel, maar het was het beste wat ze had. En zoals ik al zei, het is een hele leuke wens. En de kaart, het is een cadeautje, zo mooi!

Ja, ik kikker al behoorlijk op 🐸🐸🐸



Fijne dag!



Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

8 opmerkingen:

  1. Ah, wat een positief bericht, fijn! Jij gaat echt niet bij de pakken neerzitten, dat wist ik wel. Slim om de stoel zo te gebruiken. Ik moest wel lachen om je openingsfoto, leuk gedaan! Succes met het herstel, forceer niets ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart! Het gaat al weer heel goed, maar door zo'n lieve attentie kikker je vast nog sneller op!

    Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, het is best even slikken als je opeens zo weinig uit de voeten kan. Je moet zoveel van je zelfstandigheid opgeven en alles duurt ook veel langer. Fijn dat je zo vooruit gaat. Vier weken alweer, dat is toch best een lange tijd als je met twee krukken moet lopen.
    Prachtige post heb je gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie lieve kaart en wat goed van je dat je iets uitvind om je leven nu een beetje makkelijker te maken. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijn dat je weer wat opknapt.. Je zet in ieder geval je beste beentje voort ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ja je wordt heel vindingrijk als je een beetje beperkt bent. Blij dat je al weer wat opgekikkert bent, daar kikker ik dan ook weer van op :))

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat fijn dat het een stuk beter met je gaat. Handig bedacht zo met de eetkamerstoelen op stap. Een mens wordt inventief als er (tijdelijk) dingen niet meer lukken. En de opkikkerpost is inderdaad een echte opkikker. Zo leuk bedacht? Groetjes, Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen