{ 'anonymize_ip': true }

maandag 3 juni 2024

Creatief Café, 16 mei

Creatief Café, 16 mei


Aanstaande donderdag is de eerste donderdag van juni. Op deze dag mogen we weer stemmen. Pak je kans!

Wat wij ook mogen, is aanschuiven in de bibliotheek in Sneek voor het Creatief Café.
Vandaag laat ik zien waar iedereen zoal mee bezig was tijdens de vorige keer, dat was op 16 mei.


Bea had de sjaal voor haar zoon mee en Anneke was met haar grannyproject bezig. Ytje was voor 't eerst en liet dat mutsje zien en ze was met dat dekentje aan 't haken. Zij maakt allemaal dingen voor goede doelen.


In deze collage zie je de Nostalgia waar andere Anneke mee bezig is. Het dekentje van Maaike vordert. Die bollen linksonder, dat is een haakproject van Henne. Heel benieuwd hoe dat gaat worden, het wordt een kledingstuk. De andere drie foto's zijn, als ik het goed heb, ook allemaal kledingstukken, maar ik ben een beetje kwijt van wie precies 🤔

Kijk dan, hoe leuk:


Het is een project van Wilke. Bovenin de collage zie je de foto's van 't patroon, onderin het haakwerk van Wilke. Het wordt een omkeerknuffel, een haasje, dat dan in die aardbei zit. Of andersom. Bijzonder! En best wel bewerkelijk, met die kleine onderdelen!

En Jacobien breit sokken voor zichzelf! Ze heeft een bol sokkenwol, die was nog van haar moeder. Daarvan heeft ze 1 sok gebreid voor zichzelf, ze breit er nu een tweede bij, die staat nog op de pennen.


Zie je het kikkertje? Heel goed dus dat die een roze zwembroek aan heeft! Meer foto's van 'm vind je hier.


Zelf was ik met die hexagons aan 't haken en ik had ook een sokkenproject mee, dat vijfde paar van mei.

Donderdag, 6 juni, is er dus weer een Creatief Café. We zijn er van 14.30 - 16.00 uur. Iedereen neemt zelf een handwerkje mee en een andere creatieve hobby mag uiteraard ook. Koffie en thee is tegen een sympathieke vergoeding verkrijgbaar.
Kom je ook? Voel je welkom!


Fijne dag 🍀🍀🍀

Liefs, Akkelien van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom. Ik lees ze graag.

1 opmerking: