{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 7 juli 2021

Trui nodig?

Trui nodig?


Ha, heb je enig idee waar deze titel over gaat?

Ik was eindelijk weer eens in die hele leuke winkel, Sterk &sVeer. Daar koop je, volgens de winkel zelf, dingen die je niet nodig hebt, maar waar je wel blij van wordt.

Ik kocht iets dat ik waarschijnlijk wél nodig heb, en ben ook absoluut blij met mijn aankopen:


Ik kocht het boek Insta Perfect, van Iep Bergsma. Met allemaal tips over het maken van foto's voor social media. Ik hoop dat het binnenkort zichtbaar is dat ik dit boek heb!
En een paar kaartjes voor "Geslaagde mensen", waarvan ik er inmiddels al weer eentje verstuurd heb. 
Ik had toen iets gezien waarvan ik dacht dat ik dat niet nodig heb. Toen ik thuis kwam, bedacht ik dat ik er wel heel blij van zou worden en dat ik het beslist verdiend had met m'n brei- en haakgeld.
Dus de volgende ochtend ging ik er weer heen!


En ik kocht Trui. Trui is gemaakt door Vrolijk Famke Jackelien, die van alles creëert, zoals stoffen, kleding en sieraden. En ook hele mooie kunstwerkjes maakt van keramiek. Zoals Trui. En daar hoort altijd een verhaaltje bij, zoals je ziet in de collage hierboven.


Trui had me geroepen en ik heb haar gehoord. En geadopteerd, ze woont nu bij mij op de vensterbank. Ik ben heel blij met haar.

Wil je zien wat Jackelien zoal maakt?
Kijk hier op Facebook en/of hier op Instagram.

En kom je in Sneek? Kijk dan zeker even bij Sterk & sVeer! Ook zij delen heel veel inspiratie op Facebook en Instagram. en ze hebben ook een webwinkel.


Fijne dag 🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


5 opmerkingen:

 1. Schattig cadeautje voor jezelf. Als je naar Trui kijkt, dan ga je vanzelf glimlachen.

  Fijne, vrolijke dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is wel een heel bijzondere Trui... ik dacht natuurlijk aan totaal iets anders!
  Vroeger las mijn moeder een boek voor en dat ging over ouwe Trui, dat was een vrouw... Daar moest ik nu ook weer aan denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor mij heb je geen boekje nodig over fotografie voor social media; ik vind dat je al mooi weet vast te leggen waarover je blogt!
  Trui is geweldig! Ze past helemaal in onze wereld. Ik snap dat je de volgende dag terug moest om haar op te halen; ze hóórt zo bij je thuis! Over de koude schapenvoetjes gesproken; dat is iets wat ik me iedere keer weer afvraag als ik schapen in een bevroren weiland zie staan.... Zo'n dikke vacht is lekker warm, maar die dunne beentjes en voetjes zo onbeschermd in de kou....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat is Trui lek zeg, ze kijkt ook zo vragend,
  daar kan je echt niet omheen, hahaha. Dat boekje
  lijkt me ook best vol handige weetjes, leuk.

  BeantwoordenVerwijderen