{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 10 juni 2020

Schelpen zoeken

Schelpen zoeken


Eigenlijk zou ik nu met echtgenoot in Frankrijk zitten, maar het mocht nog niet.
Het kwam uiteindelijk ook nog wel goed uit, door persoonlijke omstandigheden, maar het is wel een beetje jammer natuurlijk. 
Nu hadden we afgelopen weekend wel een beetje vakantiesfeer thuis, er was ineens een "duin" in de tuin:


Ja, er werd hier gewerkt en daarvoor hebben we ook van alles opgeruimd en verplaatst etc. Ik vond allemaal stenen én schelpen. Deze drie mochten mee het huis in:


En dat nu naar het handwerkje dat bij deze blog hoort: ik haakte zelf een nieuwe sleutelhanger, een schelp. Voor een blog voor Breiclub.nl. 


De Breiclubblog vind je hier.
Het patroon had ik al eens gebruikt voor een handwerkavond, hier kun je de beschrijving ook vinden.


Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

  1. Het was niet zulk mooi weer in het weekend, maar heb je evengoed even lekker met je blote voeten door het zand gelopen? Muziekje in het oor met zeegeluiden en je bent even weg aan zee. Misschien is er nog wel een hoopje zan over en kan je dit weekend nog even doen alsof ;o)
    Je gehaakte schelp ziet er supermooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er ligt nog steeds genoeg zand op de stenen, we kunnen nog wel even met blote voeten in het zand! Nog genoeg om in te vegen...

      Verwijderen
  2. Ja..., wij hadden vorig jaar ook gedacht om nu 2 weken in Frankrijk te zitten... Maar ach, het is niet anders en gezond zijn is belangrijker. Dus nu hebben jullie de tuin op de schop gedaan...
    Wat een leuke sleutelhanger heb je gemaakt, echt uniek!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo jammer van jullie vakantieplannen, maar de gelegenheid komt wel weer, gezond blijven is nu belangrijker. Succes met die duin. Je sleutelhanger is leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een berg zand in de tuin, mooie schelpen in huis. Wat wil je nog meer voor een beetje vakantiegevoel nu de vakantie niet doorging. Ook onze vakantie ging in mei niet door. Gelukkig kunnen we wel doorgaan met onze hobby.
    Jouw sleutelhanger is gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Zo, je eigen berg in je eigen tuin. Wat wil je nog meer zeg, en dan ook nog mooie schelpen en stenen vinden. Jij bent toch wel een geluksvogel Akkelien. Maar jou schelpje vind ik “te leuk” dus die moet gemaakt worden

    BeantwoordenVerwijderen