{ 'anonymize_ip': true }

maandag 16 december 2019

Tijd van...

Tijd van...


We zijn precies op de helft van december. Tijd om de kerstboom te plaatsen. Tenminste: als je dat wilt. Bij mij staat-ie dit jaar onverwacht vroeg.
Ik vond het ook tijd om kerstballen te breien voor kindjes die dit jaar geboren werden.

Ik heb twee geboortekaartjes staan, voor die kindjes maak ik er zeker één. En ik heb al twee gebreid. De stagebegeleider van zoon werd voor de tweede keer vader. Ik maakte eerder al deze sokjes. Nu heb ik voor dit nieuwe kindje én haar grote zus een kerstbal gebreid.


De meisjes heten Mar en Stella:


Hopelijk mogen deze kerstballen vele malen kerst vieren met deze dametjes!



Voor Breiclub.nl schreef ik hier al een blog over, die lees je hier.
De kerstballen van de geboortekaartjes laat ik binnenkort ook zien. Ze moeten nog even op de plaats van bestemming komen 😉
Meer kerstballen die ik gebreid heb vind je onder het label "kerstballen".

Fijne dag!


Liefs van De Breimeisjes!




Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen:

  1. Wat leuk! Hoe mooi zou het zijn als deze ballen nog steeds een mooi plekje krijgen als de meisjes groot en volwassen zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad.. voor alles is een tijd! In december vinden we het leuk om ons huis gezellig te maken en in januari ruimen we de boel weer graag op. Ik moet nog altijd lachen om de tegenstelling, en ik doe het zelf ook hoor!
    Mooie kerstballen... ze blijven ook leuk vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk toch om zo je eigen ballen te hebben. Daar moet ik echt een keer voor aan de slag voor de 5 kleinkinderen. Wel tof om zo'n kerstballenvrouw al jij in je midden te hebben!

    BeantwoordenVerwijderen