{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 4 april 2019

Terugblik op donderdag: grannyproject

Terugblik op donderdag: grannyproject


Op dit moment ben ik bezig met een heel erg leuk en best wel groot project. Daar kan/mag/wil ik nog niets van laten zien én ik heb minder tijd om andere dingen te maken.
Nu zie ik op Instagram (hier vind je mijn account, volg je me al?) regelmatig #throwbackthursday en dat is eigenlijk een heel leuk idee!

Deze week kreeg ik zo'n berichtje van mijn foto's: "Beleef deze dag opnieuw" en dat was deze foto:


Wat een leuk project was dat,  #meerdaneengrannyperweek, waarbij ik in een vrij korte periode nog een extra deken haakte voor De Grootste Gehaakte Deken van de Wereld. En ik gebruikte voor deze deken alleen garen dat ik al in huis had. 
Nog een paar kleurige blokken:
En dit was het eindresultaat:


Ik vond het een groot voordeel om met grote granny's te werken, dat gaat echt lekker snel. En ik haakte ze in de laatste toer direct aan elkaar. 
Ik vond het ook heel leuk om deze deken uiteindelijk terug te vinden in Tytsjerk, zie daarvoor deze blog.

Bij ons in de bibliotheek is nog steeds een Haak-maar-aan-groep en er is ook een nieuw project van Haak je aan? Haken is verbinden. Nu gaat het om een enorme slinger met vogels. Op hun Facebookpagina lees je er meer over.

Haak jij ook aan?


Fijne dag!Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


4 opmerkingen:

 1. Supermooi, die granny's, wat wordt je deken groot op die manier!
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee om op donderdag terug te kijken naar iets uit het 'verleden'. Zo komt je mooie Grannydeken tenminste weer even in beeld en krijgt het weer wat aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind het idee ook leuk! Al lijkt het erop dat ik me vergis in de hashtag ;-) Ik zal er nog eens naar zoeken, wat het wel moet zijn!

   Verwijderen
 3. Leuk om deze nog weer terug te zien. Ik vind het een zeer geslaagde deken. Ook een goed idee om je restjes op te maken.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen