{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 8 februari 2019

Hartelijk handwerk

Hartelijk handwerk


Als je De Breimeisjes volgt via Facebook, dan heb je het vast al gezien, dat er afgelopen zondag weer een Breimeisjes-blog online kwam bij Breiclub.nl.
Deze blog gaat over hartelijk handwerk. Een blog vol gehandwerkte harten, want het is weer bijna zover: Valentijnsdag. Best leuk om ook hier nog wat inspiratie te delen!

Zelf houd ik wel van het symbool ❤️
Ik heb al heel wat harten gehaakt in de afgelopen jaren (kijk maar eens onder het label "harten"). 


Deze harten liet ik zien in een van de allereerste blogs die ik schreef, om precies te zijn: in de tweede, je leest 'm hier.

Vaak gebruik ik een patroon dat ik ergens tegenkom, bij Freppi vind je heel veel. Hier vind je gehaakte harten, hier gebreide harten en hier geborduurde harten. En je vindt daar nog veel meer technieken!

Zelf heb ik ook wel eens een hartelijk patroon bedacht, bijvoorbeeld dit kussen, dat ik vorig jaar maakte voor Breiclub.nl. Vanaf nu kun je het patroon ook bij mij kopen, als je belangstelling hebt, kijk dan even in de winkel.


Tijdens de vorige handwerkavond hebben we iets heel anders gedaan dan haken, toch gaf ik nog wel een haakideetje mee, van Mrs Hooked. Volg je haar? Ze maakt ook de patronen van de Vitamini's, zo leuk allemaal! Schrijf je vooral in voor haar nieuwsbrief, die is altijd heel leuk. Je kunt dat doen op deze pagina, rechtsonderaan. En op deze pagina vind je een paar mooie hartpatronen.

Dit huisje vind ik ook altijd nog wel een geslaagde creatie:


Hoe ik het maakte kun je terugvinden in deze blog.

Misschien heb ik je op een idee gebracht en misschien is er volgende week weer zo'n leuke valentijns-actie bij Post.nl. Of heb je er niks mee, met Valentijnsdag? Dat kan natuurlijk ook. In ieder geval: als je wat doet, doe het dan met je 💗, want dat klopt!

Fijne dag en ook wil ik jullie graag een heel fijn weekend wensen. Geniet ervan en denk aan de happy momenten🍀!


Liefs van De Breimeisjes!Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.


4 opmerkingen:

  1. Nee, Valentijnsdag is niets voor mij. Die hartjes zijn wel leuk! De kleurtjes doen mij al aan Koningsdag denken.
    Groetjes
    Mar10

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Valentijnsdag is het hier altijd heb er niet zoveel mee. Maar leuke hartjes slinger

    BeantwoordenVerwijderen