{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 22 februari 2019

High tea

High tea


In mijn familie is bijna iedereen jarig in een tijdsbestek van 2 maanden. Mijn ouders zijn ook binnen een maand na elkaar jarig. En ze zijn op een leeftijd dat het leuker is om een belevenis te geven dan een daadwerkelijk cadeau. 


Mijn zusje en ik wonen allebei in Friesland, dus de schoolvakanties zijn hetzelfde. We vonden het wel een leuk idee om dan in de voorjaarsvakantie onze ouders uit te nodigen voor een high tea. Met onze kinderen.


Onze echtgenoten hebben wat minder met zo'n high tea, dus die gaan niet mee. We hebben het nu toch maar even uitgesteld, door mijn ongelukkige val... Dat is eigenlijk nog maar zo kort geleden, anderhalve week. Ik heb nog even wat tijd nodig!


Met z'n zevenen gaan we en daarom haakte ik 7 "kopjes thee". Ik moest het in de auto nog een beetje afwerken, dus zijn de foto's hierboven onderweg genomen. En de foto hieronder is achteraf met photogrid bewerkt. Die letters staan er in het echt niet op.


Deze kopjes haakte ik al eens eerder. Toen had ik er ook nog wat op geborduurd. Ik vond ze nu wel leuk genoeg in de regenboogkleuren.
Het patroontje vond ik destijds hier bij Maddy (ze blogt niet meer, maar is wel heel actief op Instagram) en zij had het patroontje weer hier vandaan, bij Repeat Crafter Me. 

Dus als je ze ook wilt maken: bij de laatste link vind je het patroon, in 't Engels, bij Maddy zie je een tip om ze iets kleiner te maken (dat heb ik ook gedaan) en in die eerdere blog van mij staat óók nog een verbeterpuntje.

Ze zijn heel leuk om te haken!


En nog even dit: doen jullie mee aan de give-away? 't Is weliswaar momenteel geen wantenweer, maar echt, dat komt wel weer!
Kijk voor alles op de Facebookpagina, in het vastgezette bericht lees je alles.In deze blog lees je ook meer hierover

Fijne dag en ook wil ik jullie graag een heel fijn weekend wensen. Geniet ervan en denk aan de happy momenten🍀!Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

11 opmerkingen:

 1. Wat een grappige en feestelijke slinger, mooi zo in de regenboogkleurvolgorde. Het is natuurlijk jammer dat de High Tea even uitgesteld moet worden, maar eerst maar aan je herstel werken!
  Felicitaties voor de jarigen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo leuk dat je zo vaak reageert en dan ook nog zo persoonlijk! Bedankt Marjan, daar geniet ik van!

   Verwijderen
 2. Ik heb net vanochtend 8 soorten losse thee in leuke kleine glazen potjes zitten doen. Wil er labeltjes bij maken met Doodle Clay zodat ik weet wat er in zit. En nu open ik je blog (thee staat zelfs nog op tafel) en ik zie deze geweldig leuke slinger met theekopjes.
  Een happy aha momentje!! Krijg meteen allerlei leuke (cadeau-)ideetjes...

  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk! Ja, deze kopjes zijn echt snel te maken. Met die klei kan je ook vast iets leuks maken trouwens.

   Verwijderen
 3. Hihi, dat was me een deadline met die slinger..
  Maar ik vind het een super idee zo! Tjonge, al die verjaardagen binnen twee maanden is wel heftig hoor. Groot gelijk om het dan zo te vieren, vind ik ook veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, soms komt een goed idee een beetje laat binnen, hé ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel herkenbaar. Wij geven onze ouders de laatste jaren ook geen cadeautjes meer maar doen iets leuks met elkaar. Die kopjes vind ik zeer geslaagd. Fijn weekend
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk al die kopjes aan elkaar leuk bedacht

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk idee zo'n high tea en met slinger al helemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een gezellig cadeau. Een belevenis is leuk om te geven, zo maak je mooie herinneringen. De theekopjes zijn schattig. Ook leuk als onderzetter voor een echte theeleut! Groetjes uit Amsterdam, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen