{ 'anonymize_ip': true }

woensdag 2 december 2015

De kleur is rood

De kleur is rood


Een tijdje terug kreeg ik via mail een leuke opdracht, die inmiddels klaar is én verzonden én, tot mijn grote opluchting, goed is ontvangen. Binnenkort kan ik het eindelijk laten zien. Ik haakte er een klein beetje extra bij:


Kleine rode hartjes. En het ging wel even om 51 stuks!


Ik haakte nog iets, ook rood. Een armbandje voor Dinah. Ik won bij haar kort geleden een leuke armband en toen ze mijn adres had gekregen en zag dat ik in Sneek woon, mailde ze me dat ze in Sneek geboren is! Ik vond het leuk om haar een armbandje terug te sturen, en dan een Fries armbandje, met pompeblêdsjes: 


Het patroon bedacht ik deze zomer voor m'n Friese blog, je vindt het hier. In het Fries, dat dan weer wel. Mocht er belangstelling zijn, dan wil ik 'm eventueel wel vertalen, maar misschien heb je ook wat aan dit patroontje van Joke, daar lijkt het wel wat op :-)

Van Dinah kreeg ik deze leuke foto-collage:Je moet trouwens ook even bij Dinah kijken, want ze heeft momenteel een hele leuke CAL waarbij ze twee keer in de week, op dinsdag en donderdag, een sterrenpatroontje deelt. Echt heel leuk! Ik heb er al een aantal gehaakt :-)

Nu ik het toch over post heb: je kunt je nog aanmelden voor mijn wie-wil-verrassingspost-actie!


Liefs van De Breimeisjes!
www.debreimeisjes.nl

Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.9 opmerkingen:

 1. Allemachtig wat een berg hartjes!!!!! Goed hoor, dat je dat allemaal maakt. Daar kan ik nooit het geduld voor opbrengen! En dat armbandje wordt vast wel vaker gehaakt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ach, zo'n hartje is snel gehaakt :-)
   Jij bent meer van de grootse projecten, hé!

   Verwijderen
 2. Een stapel hartjes. Ik ben benieuwd wat je daar verder mee hebt gedaan. Als ieder hartje staat voor liefde, dan gaat het hier om een berg liefde.
  De sterretjes van Dinah zijn leuk om te haken. Lief dat je voor haar het Friese armbandje hebt gemaakt.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoveel hartjes dat je gemaakt hebt Akkelien, wat een werk zeg! Maar ze zijn mooi geworden. Het armbandje is echt heel tof, Dinah zal content zijn.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Pffft, wat een hartjes. Moest je al die draadjes ook instoppen?

  Schattige armband ook, geïnspireerd op de Friese vlag..
  Groetjes, Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, nee, draadjes instoppen was niet nodig: begin- en einddraad knoop ik dan samen en dat vormt het "ophanglusje" :-)

   Verwijderen
 5. :-) nogmaals dank je wel. Ik heb het armbandje al vaker om gehad. Zo leuk die kleine pompebladen. Ook lief dat je een beetje reclame maakt voor de CAL waar zoveel enthousiaste mensen aan mee doen.. Echt heel erg leuk. En het past helemaal bij het geven en delen van deze maand..

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, dat zijn veel hartjes... Ik zie het in gedachten al voor me; een jongeman mailt jou om te vragen of je hartjes wil haken omdat hij ze wil gebruiken bij zijn huwelijksaanzoek. Hij belt aan en een regen van rode hartjes valt neer ...
  Maar ik zal het vast niet bij het goede eind hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, jij bent romantisch! Dat zie ik nog niet gebeuren :-)

   Verwijderen