{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 18 augustus 2022

Zomervakantie - Irene haakt een kroonluchter

Zomervakantie - Irene haakt een kroonluchter


Vandaag is er weer een gastblog van Irene:


Kroonluchter


Een aantal jaar geleden vroeg ik voor mijn verjaardag een pakket om een kroonluchter te haken van Huisje van katoen en bij behorende magazine, zie hier.
Ik ging voor kroonluchter "Anne". In een weekendje had ik 'm af. Leuk voor onder de veranda!

De bol Brabante was genoeg voor 2 kroonluchters. Omdat we nu zelf een "tweede huisje" hebben, huisje St. Dizier, werd het tijd om er nog een te maken. Bij de wolwinkel kocht ik de benodigde ringen.




Het was al even geleden dat ik de vorige haakte, dus het was wat puzzelen. Gelukkig is er een beschrijving én een haakschema.


Ik twijfelde even hoe ik de ring moest bevestigen. Alle vasten door de lossenlus en de ring óf juist de lus los eronder? De tekening bood uitkomst! Het was een vakantieproject, daarom kon ik niet even spieken bij mijn vorige variant die thuis hangt.



In het magazine wordt aanbevolen om een leren lus aan de bovenkant te maken. Ik heb gewoon een lus van lossen gehaakt met vasten eromheen. Ook heb ik hem opgeleukt met een kwastje.


En zie hier het eindresultaat!
Met sfeerverlichting:


Dankjewel Irene, het wordt steeds leuker daar bij St. Dizier!


Zomer 2022, ook in deze periode vind je in principe 5x per week een blog met inspiratie, handwerkjes, tips of andere gezelligheid. Gezellig dat je komt kijken en lezen!

Fijne dag, fijne zomertijd 🍀🍀🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

3 opmerkingen: