{ 'anonymize_ip': true }

maandag 1 augustus 2022

#Grannysquareday2022

#Grannysquareday2022


Op 15 augustus is het weer Grannysquareday! Dan maken vele mensen samen een virtuele deken op Instagram door allemaal een foto te plaatsen van een grannysquare. Als je daar dan een bepaalde hashtag bijplaatst, kun je daarmee een prachtige "lappendeken" bewonderen.
Het gaat om #grannysquareday2022.

Ik heb eerder meegedaan en heb wat screenshots waarin mijn bijdrage staat:


Dit is van 2020 en het blokje rechtsboven is van mij. Je ziet het al: het is het mooist als je een beeldvullende granny plaatst.
Vorig jaar overviel het me dat het al 15 augustus was en toen deed ik mee met een grannyvlaggetje, midden boven op de volgende afbeelding:


Over 2 weken is het 15 augustus en ik doe weer mee. Ik ben ook bezig met grannysquares, voor een paar kussens. Kijk, hier zie je de eerste square "groeien":


Je hoeft niet beslist een nieuwe granny te maken, misschien heb je nog wel iets moois liggen of een foto van een mooi granny-project in je archief. Ik kijk dan snel nadat ik m'n bijdrage geplaatst heb onder de hashtag en dan bij de recente plaatsingen. Leuk om m'n eigen foto dan terug te vinden in het geheel!

Ik schreef hierover ook een blog voor Breiclub.nl, die blog lees je hier. Ik heb daar een extra hashtag voorgesteld. Ik ben benieuwd of iemand daar wat mee gaat doen, ik ga 't in de gaten houden.
En dan stel ik hier nog een hashtag voor, voor als je dit leest en meedoet: #grannysquaredagnl2022. Het lijkt me leuk om te zien of er wat mensen uit Nederland meedoen! Doe jij ook mee?


Dus allemaal op 15 augustus minstens één foto plaatsen op Instagram.
Gebruik in ieder geval de volgende hashtags:
#grannysquareday2022
#grannysquaredagnl2022Zomer 2022, ook in deze periode vind je in principe 5x per week een blog met inspiratie, handwerkjes, tips of andere gezelligheid. Gezellig dat je komt kijken en lezen!

Fijne dag, fijne zomertijd 🍀🍀🍀


Liefs van De Breimeisjes 💗💗💗


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

6 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat er veel mensen meedoen op 15 augustus. Ziet er vrolijk uit. Zelf doe ik niet mee, omdat ik geen breister ben.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dus op 15 augustus plaats je dat op ig ?? Maar waar dan bij je eigen verhaal ??
  Helemaal sbap ik het nog niet denk ik.
  En........heb je al een bijzondere foto gezien ??
  😅😅😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je plaatst het gewoon via dat plusje, dus niet in het verhaal, gewoon op Instagram. En bij wat je erbij schrijft plaats je dan die hashtags, dat begint altijd met een hekje, #

   Verwijderen
 3. Mooi om ze allemaal bij elkaar te zien, dat wordt echt
  een bijzondere lappendeken, prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen