{ 'anonymize_ip': true }

vrijdag 12 juli 2019

Crea 5219 Puddles, on the beach

Crea 5219 Puddles, on the beach


Het woord van de week is PUDDLES. Afgelopen week keek ik naar de British Bake Off waarin ze een soort van pudding moesten maken. Eén van de puddingen was nogal ingezakt en werd dan ook "Puddle" genoemd 😂
Tot voor kort kende ik dit Engelse woord eigenlijk niet, nu herkende ik het wél. Dus 't is nog goed voor m'n Engels ook, dat Crea 5219!

Ik had in Frankrijk al mooie foto's gemaakt voor bij dit woord. Op het strand zag ik steeds zulke prachtige plassen, perfect voor 't thema.


Eb en vloed, het is ieder moment weer anders op het strand, zo ontzettend mooi. Zelf probeerde ik de plassen wel wat te ontwijken. Ik liep steeds op schoenen en zout water is natuurlijk niet zo best dan. Als je op blote voeten loopt is 't een ander verhaal. Dan is 't zelfs wel lekker. Ik moest ook denken aan m'n zoon die vroeger met veel plezier door de regenplassen stampte. "Ik vind een buitje wel lekker!" zei hij dan vrolijk. Nou, dáár denkt hij tegenwoordig anders over.
Daar past dan wel weer deze quote van Winnie de Pooh bij:

"When life 
throws you
a rainy day,
play in the
puddles!"


Ook deze vakantie zocht ik op het strand naar haaientanden, die ik niet vond. Wel zag ik diverse hartvormige steentjes. Ik liet ze daar, ik heb er al veel. Ik maakte alleen wat foto's:


Die ene steen rechtsonder is dezelfde als die grotere erboven. Er zat een extra hartje in, heel apart en bijzonder. Zou iemand anders 'm al gevonden hebben?

Ik nam alleen dit steentje mee, het lachte naar mij:En waar dachten anderen aan bij het woord PUDDLES?
Kijk je mee? Hier is mijn lijstje met linkjes:


Wil je wat vooruit kijken naar de volgende woorden? Hier vind je de lijst! 

Vandaag ook wat handwerk in de blog, de nachtliedjes. Tijdens de vakantie maakte ik vorderingen:Het ging daar best lekker. Ik kijk dan nooit tv, dus geen afleiding, dat scheelt 😉Meer over de nachtliedjes vind je onder het label "nachtliedjes". En ik laat er de komende tijd vast meer van zien.

Fijne dag en een heel fijn weekend. Geniet ervan en denk aan de happy momenten🍀!


Liefs van De Breimeisjes!


Reacties zijn van harte welkom! Ik lees ze graag.

7 opmerkingen:

 1. Wow...plassen op het strand..dat is ook mooi!
  En inderdaad een bijzonder steentje; je kunt ze niet allemaal meenemen, maar die ene is soms net goed...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk genieten aan het strand en de fantasie laten werken bij het kijken naar de stenen. Ja er zitten soms mooie of bijzondere exemplaren in, maar allemaal meenemen lukt niet altijd😉. Wat een goed idee om er foto's van te maken. Die ene steen met het kleine hartje in het grote hart is heel bijzonder (een mooi cadeautje voor een aanstaande moeder..), maar het steentje dat je meegenomen hebt is er eentje die een glimlach op m'n gezicht toverde!
  Wat een mooie spreuk hebben we gevonden! 😂😂😂

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke strandfoto’s om naar te kijken en ja hart steentjes zijn leuk om te vinden.
  Ik vind het erg goed bedacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer dat je je schoenen aan moest houden. Het water in de ‘puddles’ is meestal lekker opgewarmd, heerlijk om doorheen te lopen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van strandfoto's word ik altijd blij. Heerlijk met je neus op de grond speuren naar moois.
  fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al de regen van vandaag maakte ook grote plassen.mooi gedaan en je handwerkje okk

  BeantwoordenVerwijderen