{ 'anonymize_ip': true }

donderdag 20 februari 2014

Dé deken (3)

Dé Deken (3)


Afgelopen maandag hadden we nog even een clubje. Dat paste nog net in onze agenda's! Volgende week is het hier in Friesland schoolvakantie en dan hebben we er zeker geen tijd voor en verder bleken we de dagen afwisselend al vol te hebben geboekt! Veel gekletst, we hebben altijd heeeeel veeeeel te bespreken!

En... gehaakt, aan onze dekens! Lydia was ongeveer net zover als ik:En ik ontdekte dat ik wat fout had gedaan! Ik was de vorige keer vast een toer verder gegaan en dat had anders gemoeten. De stokjes moesten dieper ingestoken worden en dat heb ik eerst maar eens hersteld:


Ik ben dus nog niet helemaal bij, maar dat komt vast goed, ook door die vakantieweek! Ik ben benieuwd of er morgen al een nieuwe "lastige" steek bijkomt!

Nog een werkje van Lydia, ze is een kruikenzak aan het haken, lekker met restjes katoen, heerlijk strepen haken!

Ondertussen hebben we ons idee al zo'n beetje rond voor de volgende workshop, op 3 maart aanstaande, bij Katrein Kunst. Dat wordt ook heel leuk!


Liefs van De Breimeisjes!

7 opmerkingen:

 1. Een foutje is zo gemaakt. Weet er alles van, haha. De rij halve stokjes nu toch in andere kleur?
  Leuk project, zo met zijn allen!

  Lieve groet, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, ik heb een persoonlijke aanpassing in het patroon, ik heb rond de starstitch aan beide kanten een toer stokjes in een andere kleur, zodat dit ook een "rand in twee kleuren" wordt, net als bij de granny-stripes en het catherine wheel. Hierop haak ik dan weer een toer stokjes in grijs en halve stokjes in de blauwe kleur.

   Verwijderen
 2. Je deken zal vast heel mooi gaan worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooo Akkelien, dat is balen als je een fout maakt in zo een grote deken. Maar je maakt er precies niet veel uit. Met goede moed start doe je al weer verder. Wat zijn ze toch mooi jullie dekens.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tsja, ik dacht dat ik wel vooruit kon werken, maar het bleek toch iets anders te gaan. Haastige spoed.....

   Verwijderen
 4. Gelukkig heb je je fout nu ontdekt en is ze al hersteld, leuk is anders natuurlijk, maar je maakt er niet veel uit precies. De kleurtjes zijn prachtig!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die dekens worden gezellig, zeker als ze zo gezellig gehaakt worden :-)
  Dat wordt een lekker vrolijke kruikenzak!

  BeantwoordenVerwijderen